Un om. Alti oameni. Unii mai buni decat altii

Ma tot bantuie reclame online cu „Mircea Diaconu – UN OM”. Si nu stiu de ce mi-am adus aminte de un banc din vremea lu’ ceasca.

clasa politica reclamata de proteste. Sechele externe si interne. un om

Cica la o sedinta de partid (inaintasii actualului PSD) se povestea cat e de bine in socialism.

– In socialism omul are de toate. In socialism omul face ce vrea. In socialism omul poate sa spuna ce vrea…

La un moment dat se ridica un tovaras in picioare si zice:

– Bine, bine, dar sa stim si noi cine e omu’ asta ­čÖé

Asa si cu omul catindat Mircea Diaconu. Sa stim si noi cine este omu’ UN OM.

Un om

La o simpla cautare, am priceput ca in Parlamentul European omu’ a condamnat statul paralel. Pana aici nicio diferenta fata de Veorica. Dar el l-a aparat pe Tudorel. Mare om, mare caracter.

Apoi, dupa sutele de mii de euro castigate ca europarlamentar, am priceput ca nu este chiar asa, doar un simplu om. A propos, voi cati oameni stiti care sa castige in 5 ani „o indemniza╚Ťie de 380.000 de euro la care se adaug─â pensia de v├órst─â ╚Öi de merit”?

Nici vreo activitate remarcabila n-a avut in PE, ca sa-l recomande pentru o functie mai inalta in fruntea statului. Si atunci cine-ce il recomanda? Ponta si Tariceanu? Mari oameni, mari caractere.

Alti oameni

A propos de oameni, Breazu de la educatie ne anunta ca si amantele sunt oameni. Vorba lui Clotilde Armand, mai cunoasteti „alti oameni” de genul asta?

Aflaram de curand ca pe omu’-cuc il freca grija despre parlamentarii care veneau cu avionul sa voteze motiunea. S-a interesat despre ei doar asa, omeneste, sa se asigure ca e totul ok.

Doar ca fosta doamna manager Tarom, demisa de Cuc, sustine ca i s-a cerut sa mai intarzie din avioane sau chiar sa le anuleze. N-a anulat/intarziat, din functie a zburat.

Dar acum pe bune, ca tot zicea UN OM ca romanii sunt mai ascultati/urmariti decat americanii. Cu ce drept cere Cucu sa stie listele cu pasageri de la Tarom?

Pana aflam, omu’ Orlando e ingrijorat ca nu vede ochii unei jurnaliste.

Mai aveti astfel de „oameni”? Ca mie mi s-a facut deja greata de la atata omenie din partea persoanelor cu functii. Si-mi doresc oameni noi in functiile de conducere.

Spor schimbator!

Tags:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.