Cum construim blogosfera locala

Azi va povestesc cum construim blogosfera locala de aproape de 1 an. Anul trecut pe vremea asta programam primele intalniri ale bloggerilor din Craiova.

Craiova Blog Meet in 3 Cum construim blogosfera locala

Cum construim blogosfera locala

Daca tot am terminat ieri de povestit despre blogosfera craioveana sportiva si recreativa :), sa spun ca mai avem un pic si facem anul. Facem anul de cand ne-am propus si ne-am tinut de promisiunea de a ne intalni in fiecare luna.

N-a contat ca primele 3 dati am fost doar 3. Incet-incet grupul a crescut si asa am inceput sa ne cunoastem. Ba chiar sa ne ajutam intre noi si sa construim o comunitate blogosferica in Craiova. N-am atins inca apogeul, dar suntem pe drumul cel bun.

Nu ne dorim sa ne intalnim doar noi intre noi. Asa ca am primit cu drag si bloggeri din alte zone, olteni si neolteni 🙂 Iar noi la randul nostru am participat la blog meet-uri in deplasare.

Spun aceste lucuri nu pentru ca la mine pe blog ziua de Marti este dedicata blogosferei locale. Ci si pentru faptul ca am vazut in ultimul timp o preocupare pentru creionarea unor comunitati blogosferice in mai multe localitati.

Sper sa auzim numai lucruri bune si sa ne intalnim si cu gorjenii cat mai curand!

Spor participator!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.