Flashmob bancar studentesc

Va invit la un flashmob bancar studentesc. S-au dus vremurile cand bancile tineau sa aiba o imagine rigida si office-informativa. La vremuri noi, obiceiuri noi! Iar pentru cei mai studenti dintre noi, oferte noi, cu premii pe placul si pe limba tinerilor: iPod Shuffle, iPhone4S si altele.Flashmob bancar studentesc

Flashmob bancar studentesc

Daca v-am atras atentia, sa stiti ca nu doar premiile conteaza. Trebuie sa te interesezi si sa gasesti oferta bancara care ti se potriveste cel mai bine. Si dintre atatea si atatea oferte, BRD promoveaza pachetul pentru studenti printr-o modalitate inedita. Un flashmob in Universitatile din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara.

In imaginea de inceput flexibilitatea este punctul forte al pachetului studentesc. Vezi ce ti se potriveste si cum combini beneficiile ofertelor astfel incat sa ti se potriveasca si mai bine.

Flexibilitatea este si cuvatul cheie al flash-mobului:

Si daca tot vorbim despre flexibilitate, sper ca BRD sa aiba destula incat sa promoveze pachetul pentru studenti si in alte centre universitare, cum ar fi Craiova.

Un exemplu de flexibilitate este BlogalInitiative care a permis mediatizarea evenimentului si de catre bloggeri din afara perimetrului initial 😉 Vorba aia, radem-glumim dat nu parasim perimetrul blogosferic, daca initiativa offline inca n-a ajuns la Craiova 🙂

Spor flexibil!

5 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.