Pentru ca Miercurea fara carne 10Oct2012 a cazut intr-o zi de 10-10, m-am gandit la un meniu mai deosebit. De nota 10 si fara carne 🙂
Miercurea fara carne 10Oct2012
Pentru de dimineata am pregatit ceva deosebit: oua de prepelita.
Nu le-a ouat cocosul de Horezu pictat pe farfuriuta 🙂 Dar asa de frumos aratau inainte de preparare incat am zis ca merita o poza 🙂
La pranz imi mentin obiceiul de a consuma cruditati. Asa ca am pregatit o salata de rosii, castraveti, marar, ceapa rosie, masline, lamaie si ulei de masline. Yam-Yam!
Seara am avut de ales. Dintre salata de vinete si icre de herin am ales ghiveci facut in casa, alaturi de masline si verdeata.
Bineinteles ca in intervalul dulce 09:00 – 11:00 am gustat o bucatica de ciocolata neagra alaturi de smochine. Nu-i asa c-arata bine?
Pofta buna fara carne!
eugen plesa
Nu am mancat niciodata oua de prepelita, dar presupun ca nu e o diferenta prea mare in comparatie cu cele de gaina. La salata de cruditati pot spune „pass”, salata de vinete si ciocolata neagra: YES!!!
Daniel Botea
Si eu tot in premiera am mancat. Sunt foarte bune, cica au au si un miros mai placut, dar eu fiind langa ele cand le-am preparat nu m-am prins 🙂 Salata de vinete s-a transformat intr-un ghiveci-conserva facut in casa. Imediat pun si imaginea. Spor!
Zeita feminitatii
Intotdeauna am zis ca imi cumpar niste oua de prepelita doar pentru a le afla gustul, dar fie am uitat fie am zis nu acum!
Daniel Botea
Nu-mi propusesem sa mananc, dar daca tot le-a cumparat sotia mea am zis sa le incerc 🙂 Delicioase, dar cam mici. Nu prea stiam cate sa pun in tigaie 🙂