Pentru ca Miercurea fara carne 10Oct2012 a cazut intr-o zi de 10-10, m-am gandit la un meniu mai deosebit. De nota 10 si fara carne š
Miercurea fara carne 10Oct2012
Pentru de dimineata am pregatit ceva deosebit: oua de prepelita.
Nu le-a ouat cocosul de Horezu pictat pe farfuriuta š Dar asa de frumos aratau inainte de preparare incat am zis ca merita o poza š
La pranz imi mentin obiceiul de a consuma cruditati. Asa ca am pregatit o salata de rosii, castraveti, marar, ceapa rosie, masline, lamaie si ulei de masline. Yam-Yam!
SearaĀ am avut de ales. Dintre salata de vinete si icre de herin am ales ghiveci facut in casa, alaturi de masline si verdeata.
Bineinteles ca in intervalul dulce 09:00 – 11:00 am gustat o bucatica de ciocolata neagra alaturi de smochine. Nu-i asa c-arata bine?
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
eugen plesa
Nu am mancat niciodata oua de prepelita, dar presupun ca nu e o diferenta prea mare in comparatie cu cele de gaina. La salata de cruditati pot spune „pass”, salata de vinete si ciocolata neagra: YES!!!
Daniel Botea
Si eu tot in premiera am mancat. Sunt foarte bune, cica au au si un miros mai placut, dar eu fiind langa ele cand le-am preparat nu m-am prins š Salata de vinete s-a transformat intr-un ghiveci-conserva facut in casa. Imediat pun si imaginea. Spor!
Zeita feminitatii
Intotdeauna am zis ca imi cumpar niste oua de prepelita doar pentru a le afla gustul, dar fie am uitat fie am zis nu acum!
Daniel Botea
Nu-mi propusesem sa mananc, dar daca tot le-a cumparat sotia mea am zis sa le incerc š Delicioase, dar cam mici. Nu prea stiam cate sa pun in tigaie š