Tacaneala de la Blog Sport Meet

Ei bine, a doua tentativa de tacaneala de la Blog Sport Meet a fost mai norocoasa. In sensul ca acum am fost 6 la ping-pong, fata de 3 data trecuta.

Tacaneala de la Blog Sport Meet

Tacaneala de la Blog Sport Meet

Acestia au fost campionii:

Blogatu a lipsit si de data asta, desi Cretu i-a facut reclama de mare ping-pongist 🙂 Cred ca doar se lauda. Nu stiu pe nimeni caruia sa-i placa tenisul de masa dar sa nu joace.

A fost super OK, am facut si miscare dar ne-am si distrat. Cretu cu rasul lui la fel de cret radea si cand castiga si cand pierdea. Ori la deruta, ori nu-si dadea seama ca tocmai pierduse 🙂 Ori ca sa ne demonstreze ca nu pune la suflet si stie sa piarda :)))

Cretu rasaretu

Am jucat si partide de simplu.

Tacaneala de la Blog Sport Meet la simplu

Am jucat si la dublu.

dublu cu schimb de locuri

Cea mai frumoasa partida a fost ultima, cand eu si Andrei am jucat contra Geordan + Cretu si am ajuns la avantaj.

the best

Cu avantaj cand la unii, cand la altii, pana la un moment dat cand a inceput Cretu sa sara in sus de bucurie. El credea ca a fost punct de meci, dar fusese doar „avantaj egal”. Asa ca extenuat dupa bucuria falsa, nu a mai nimerit masa si am castigat noi. Dovada ca uneori rasul te deconcentreaza 🙂

A propos de ras, de prisos sa spun ca veselia si glumele s-au tinut lant. Asa ca ca de multe ori nu mai nimeream mingea de atata ras. Si mai radeau si cei doi de pe margine, care nu jucau atunci.

ping-pong

Ce sa mai incoace si-ncolo, a fost un Sport Meet pe cinste. Nu stiu cate kilocalorii am pierdut de la tenis de masa, dar de la ras sigur au fost multe.

Dar sa lasam imaginile sa vorbeasca 😉

Spor(t)!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.