ASA NU! Rusinica lu’ Marean!

Stiti deja ca am fost la Net Camp. Si mi se pare normal asa. Dupa eveniment sa spun cum a fost, ce-am retinut si eventual sa aiba si altii de invatat din eveniment. Dar asa nu mi se pare normal sa-mi copieze cineva articolul, incat semnalez aici.

Asa nu

Asa nu

Ce nu mi se pare normal este ca un Marean sa preia totul cuvant cu cuvant. Adica inclusiv cu titlu si imagini Marean a copiat unul dintre articolele mele, fara link la sursa.

Mi s-a mai intamplat asa ceva cu altcineva, care in prostia lui a copiat totul, chiar si link-urile care duceau spre alte articole ale mele.

Acum este premiera. Nu este link spre alte articole (desi erau in articolul meu original). Insa a combinat articolul meu cu un articol despre Net Camp al Luizei Daneliuc. Despre Luiza scrisesem in postare ca facusem echipa la workshop.

Ce sa mai zic? Sa copiezi cuvant cu cuvant de la unul nu-i ceva iesit din comun. Dar sa copiezi de la doi si sa-l asamblezi de parca ai fi fost acolo si-ai facut echipa cu noi, mi se pare deja problema de personalitate multipla.

Pana la urma dom’ Marean a sters postarea, dar nu poate sterge si urmele ramase pe net (vezi poza de inceput). Si nici dezgustul meu fata de astfel de practici.

Pe afara-i vopsit gardu

Culmea, daca veziĀ blogul lu’ Marean, cu domeniu propriu si etichete selecte, n-ai zice ca e in stare de asa ceva.

blogul lu Marean

Dar pe-afara-i vopsit gardu’ iar in interior se face economie de cuvinte proprii.

Marean Dumitru

Si ca sa stiti sa va feriti de astfel de specimene il pun si la gazeta de perete, la rubrica „Asa NU”.

Macar bine ca a sters articolul, pentru ca inclusiv Google penalizeaza pentru continut duplicat. Si stie varu’ Goagal care este sursa corecta, nu-mi fac griji ca va crede ca Marean a scris primul šŸ™‚

Nici voi sa nu va faceti griji ca ii facem trafic sau ca i-am dat link cu nofollow šŸ™‚

Spor blogosferic!

P.S.
Daca tot a copiat de la amandoi, am scris si noi doi in acelasi timp despre acest subiect.Ā Uite ce zice siĀ Luiza.

Tags:

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.