Joia blogosferica SM-utila

Joia blogosferica SM, vine cu sfaturi utile pentru tine. Dar nu oricum, ci din experienta internationala din 20 de tari.

Joia blogosferica SM utila

Joia blogosferica SM utila

Sunt peste 60 tips & tricks din Social Media, astfel incat sa inveti sa fii competitiv in 20 de tari. Te invit sa descoperi peste 100 de pagini de statistici nationale intr-un free-ebook de la HubSpot.

Chiar daca Romania nu se afla printre cele 20 de tari, putem sa invatam din experienta celorlalti. Si de ce nu, in cativa ani sa invete si altii din exemple de la noi. Dar mai e pana acolo.

Poate ti se pare prea mult si prea mare materialul de mai sus. 100 de pagini nu inseamna putin lucru. Si nici nu trebuie sa le citesti doar, ci si sa le intelegi.

Daca vrei sa te „limitezi” doar la Facebook, atunci poti invata rapid de la HubSpot cum sa folosesti imaginile FB, pentru mai mult „angajament” de la fani.

Este doar un exemplu, in cele 60 de sfaturi din Social Media sunt sigur ca gasesti cateva care sa ti se potriveasca. Pe blog, pe Facebook, in imaginile pe care le folosesti sau in comentariile pe care le faci in Social Media.

Asta pe langa luntilele de Luni :), care au legatura mai mult cu offline-ul.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.