Craiova Muzicala Vineri 16 Nov

Craiova Muzicala Vineri 16 Nov vine cu o prima auditie in Romania. In a treia zi a Festivalului International Craiova Muzicala ne vom bucura de opera lui Alfred Schnittke, Concertul pentru viola si orchestra.

Craiova Muzicala Miercuri Craiova Muzicala Vineri 16 Nov

Craiova Muzicala Vineri 16 Nov

Dupa incalzirea de Miercuri, urmeaza inca o zi incantatoare Vineri. Pe langa prima auditie de care aminteam mai sus vom urmari si Simfonia a IV-a in Mi minor, op. 98, de Johannes Brahms.

Protagonistii  spectacolului sunt:

  • Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia,
  • Dirijor – Cristian OROSANU,
  • Solist  – Dejan MLADENOVIC (Serbia) – viola.

Concertul incepe la ora 19:00, ca de obicei, iar vremea frumoasa de toamna ne invita parca sa luam parte la astfel de evenimente.

Daca ati auzit ecouri dupa debutul Festivalului International Craiova Muzicala, nu mai stati pe ganduri. Se aude mult mai bine din sala. Iar atmosfera de la Filarmonica Oltenia Craiova nu poate fi reprodusa de nicio inregistrare sau filmare. Asa deci si prin urmare, sper sa va bucurati de Craiova Muzicala din sala Filarmonicii Oltenia.

Diferenta fata de spectacolele obisnuite este ca avem posibilitatea sa vedem dirijori si artisti instrumentisti de peste hotare. Nu trebuie sa ajungem in tarile lor, pentru ca au venit ei la noi. Nu mai spun ca avem ocazia sa ascultam piese mai rare, care nu se intalnesc de obicei in repertoriul Filarmonicii Oltenia.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.