„Logoree” photoshopata-n concurs

„Photoshop” a ajuns un cuvant uzual mai ales de cand este folosit pentru „ajustarea” modelelor si vedetelor din show-biz. Pana atunci era un editor de imagine (cel mai bun editor de imagine) folosit de cunoscatori. Azi am avut logoree photoshopata pentru un concurs.

logoree photoshopata

Logoree photoshopata

Sa incepem cu editorul de imagini Photoshop, pentru a ajunge in redactia unde se editeaza stiri.

Am lucrat intr-o editura si inainte de a lucra cu Photoshop aveam deja experienta cu Photo Styler. Iar la editare de text foloseam Ami Pro, mult mai prietenos decat Word, insa nu la fel de tare-n marketing. Tot acolo am folosit Corel Draw, pe atunci la versiunea 4.0, daca-mi aduc aminte. Plecand de la aceste experiente am conceput propunerea de logo de mai sus.

Si pentru ca azi este Vineri, iar la mine este zi de concursuri, va invit si pe voi sa va dati concursul photoshopat pentru realizarea unui logo. Da, se cauta un logo pentru redactiadestiri.ro. Nu se cauta gratis, ci pe euro. Cati, vedeti in link-ul de mai jos.

Mai multe detalii despre concurs gasiti la BlogalInitiative, iar de incercat poate toata lumea, bloggeri si nebloggeri 🙂

Eu am avut o singura idee, sper ca voi sa fiti mai inspirati!

„Logoree” spornica!

6 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.