Bun venit la Miercurea fara carne 21Nov2012! Stiu ca este post, dar postarea mea se refera numai la ziua de Miercuri si numai la carne. Asadar iata meniul.
Miercurea fara carne 21Nov2012
Pentru de dimineata avem icre de crap pe paine integrala. Eu as manca icre pana… crap 🙂 Dar icre facute in casa, nu chimicale de-alea de la supermarket, dar au doar miros persistent si gusta sarat.
In intervalul 09:00 – 11:00 am bagat o bucatica de ciocolata neagra si un ceai de Aloe Vera. Poza n-am mai facut, va trebui sa ma credeti pe cuvant.
La pranz am pregatit o salata de varza, morcovi, ceapa verde si ce s-o mai nimeri prin frigider. I-am mai pus zeama de lamaie, ulei de masline si verdeturi de Provence.
Seara savurez o salata de conopida fiarta cu maioneza. Am ornat-o cu morcovi si masline Jumbo.
Iar bonus am avut paste cu sos de rosii si parmezan Zic bonus pentru ca nu era in program, dar a avut pofta fata lu’ tata si a facut mai multe 🙂
Mai tarziu ne pregatim de Champions League dar nu oricum, ci cu bere si migdale. Nu stiu daca voi castiga la concursul de sub cheita, dar sigura va castiga cineva la meci. Sau poate se termina egal, cine stie 🙂
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Cazare Ranca
unii zic ca cea mai buna leguma e carnea. eu spun ca e atat de buna mancarea fara carne incat merita sa o incerci 🙂
Daniel Botea
Este usor sa te abtii doua zile pe saptamana de la carne. Cel putin in cazul meu mi-a intrat in adeneu 🙂