Miercurea fara carne 14Nov2012

Bine v-am regasit la Miercurea fara carne 14Nov2012. Pentru cei care tin postul ar trebui sa fie usor sa manance fara carne. Pentru ceilalti, ca mine, macar doua zile pe saptamana (in si inafara postului) cred ca nu strica. Nu strica nici sa va spun care este meniul zilei.

Miercurea fara carne 14Nov2012

Pentru de dimineata avem mamaliga cu branza si un ou fiert, moale, ca tare bun este cu mamaliga. Mamaliga este facuta de ieri, acum doar am amestecat-o cu branza si am infierbantat-o in cuptorul cu microunde.

mamaliga cu branza si ou fiert la Miercurea fara carne 14Nov2012

La pranz merge o salata de varza, morcovi, ridichi rosii, ardei, rosii, ceapa verde, marar si patrunjel, plus lamaie si ulei de masline. Asa, sa avem cat mai multe culori, adica la fel de multe minerale si vitamine.

salata colorata de toamna

Seara este rezervata pentru o ciorba de verdeturi (macris, spanac, praz etc.), pe care am uitat s-o imortalizez. Insa n-am uitat de bunatatile toamnei: dovleac si castane.

dovleac si castane la Miercurea fara carne 14Nov2012

Nu stiu voi cum sunteti, dar la mine daca nu miroase a dovleac copt in bucatarie, nu simt ca este toamna 🙂 Iar azi am sarbatorit toamna si cu dovleac la cuptor si cu alune.

Mai tarziu o bere cu alune, ca sa mearga la fix cu meciul nationalei. Sper sa avem motive de sarbatoare.

bere si alune

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.