Bine v-am regasit la Miercurea fara carne 14Nov2012. Pentru cei care tin postul ar trebui sa fie usor sa manance fara carne. Pentru ceilalti, ca mine, macar doua zile pe saptamana (in si inafara postului) cred ca nu strica. Nu strica nici sa va spun care este meniul zilei.
Miercurea fara carne 14Nov2012
Pentru de dimineata avem mamaliga cu branza si un ou fiert, moale, ca tare bun este cu mamaliga. Mamaliga este facuta de ieri, acum doar am amestecat-o cu branza si am infierbantat-o in cuptorul cu microunde.
La pranz merge o salata de varza, morcovi, ridichi rosii, ardei, rosii, ceapa verde, marar si patrunjel, plus lamaie si ulei de masline. Asa, sa avem cat mai multe culori, adica la fel de multe minerale si vitamine.
Seara este rezervata pentru o ciorba de verdeturi (macris, spanac, praz etc.), pe care am uitat s-o imortalizez. Insa n-am uitat de bunatatile toamnei: dovleac si castane.
Nu stiu voi cum sunteti, dar la mine daca nu miroase a dovleac copt in bucatarie, nu simt ca este toamna 🙂 Iar azi am sarbatorit toamna si cu dovleac la cuptor si cu alune.
Mai tarziu o bere cu alune, ca sa mearga la fix cu meciul nationalei. Sper sa avem motive de sarbatoare.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei