Vinerea neagra

La ce v-ati gandit vazand titlul si imaginea? La Black Friday care se apropie cu pasi siguri? Sau la Vinerea neagra de poveste horror 21-12-2102, care (zic unii) se apropie de inceputul sfarsitului?

Vinerea neagra

Vinerea neagra

V-am fentat, eu nu m-am gandit nici la una nici la alta, ci la un weekend mult mai rapid si mai tentant.

Am aflat ca la QUICKmobile sunt reduceri mai mari decat cele de la Black Friday. Iar „Vinerea” dureaza mai multe zile, pentru ca asa este  obiceiul Quickendului pe aici.

Quickend-ul incepe de Vineri, ora 18:00 si se termina Luni dimineata la ora 10:00. Si nu o singura data ci in fiecare weekend, de parca n-au tinere de minte.

De-asta Quickend-ul este mai rapid, mai colorat, mai „reducator” si seducator decat un Black Friday.

Daca nu ma credeti, va recomand sa verificati reducerile de 50% la anumite accesorii si mini-preturile la iPad 4 Retina pe blogul QUICKmobile. Pai da, ca au si blog, nu doar reduceri.

QuickMobile

Ei, cum vi se pare oferta negru pe alb?

Nu este mai atragator Quickend-ul prelungit decat Black Friday de o singura zi?

Sa va mai spun ca puteti face comenzile si telefonic, din toate cele 3 retele de telefonie mobila? Sau sa va spun ca exista „satisfactie garantata”? Si ca puteti returna produsele in termen de 10 zile lucratoare, daca nu corespund asteptarilor. Banii vor fi returnati in maxim 30 de zile?

Ar mai fi multe de spus, dar daca nu sunteti lamuriti 100% despre vreun detaliu, puteti discuta online cu un consultant QUICKmobile intrand pe chat. Ce poate fi mai simplu decat atat?

Mai simplu? Poate participarea la un concurs in calitate de bloggeri. Si pe langa reducerile deja anuntate sa mai castigati si o camera foto Sony Cybershot participand la campania BlogAwards.

Ca sa revenim la culoarea de inceput, nu va face cu ochiul o astfel de minunatie black-beauty?

Black beauty

Spor castigator!

5 Comments

  1. carmi

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.