Artistii pentru Artisti: Lysistrata

Va spuneam despre campania Artistii pentru Artisti, initiata de UNITER. Un blogger adevarat mediatizeaza mai bine atunci cand este parte a subiectului. Asa ca va anunt inza de azi ca Miercuri voi fi la premiera piesei Lysistrata, dupa Aristofan. Nu singur, ci insotit de familie si de prieteni.

Lysistrata

Lysistrata

Daca tot m-am hotarat sa vad piesa lui Aristofan, as fi vrut sa va spun si cat costa biletul. Dar cand am ajuns azi la teatru era pauza la casa de bilete. Nu-i nimic, revin acum cu detaliile legate de pretul biletului meu: 25 Ron.

Nu este singurul pret, sunt si bilete mai scumpe, dar si mai ieftine. Daca tot este vorba despre o campanie, atunci fiecare poate ajuta dupa posibilitati. Iar posibilitatile sunt pentru toate buzunarele. Indiferent de pretul biletului, abia astept sa vad spectacolul. Mi-a placut mult istoria antica si mai ales partea referitoare la Grecia. Stiu ca in Elada este leaganul teatrului antic si m-au impresionat scolile ganditorilor greci. Ca atare ard de nerabdare sa vad piesa.

Pana atunci sa va spun ca aceasta campanie are loc in mai multe orase, nu numai in Craiova. Asa ca ar fi pacat sa nu stiti si sa nu va bucurati de spectacole.

Spor la teatru!

Update:

Accesul la piesa creata dupa Aristofan este permis doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.