Vineri recomandam articole 16Nov

Buei frate, e deja Vineri?! Atunci Vineri recomandam articole 16Nov ­čÖé Stati pe faza ca aveti subiecte interesante si diversificate, pe placul tuturor.

Vineri x 5 articole. Vineri cu V. Vineri 5 articole. Cele 5 articole Vinerea pe articole. V-articole 5electionate Vineri recomand 5 + 1. Vineri 13 Vinerea cu articole Vineri 2din7 Vineri recomandam V Vineri recomandam articole OK Vineri recomandam articole si Vinerea amestecata 5 recomandari de 1 Iunie Vinerea articulata recomandat 5 recomandari de Vineri recomandam verde Final de Iunie articulat Articole recomandate la cuptor Vineri 13 de 5 ori Recomandari de vara Vineri articole 5 x 5 Vineri recomandari auguste Vinerecomandari olimpice Recomandam articole 17 Aug Recomandari tomnatico vineristice Vineri recomandam romaneste Recomandari diverse de Vineri Aniversam articole recomandate Articole de Octombrie Vineri recomandam super articole Vineri recomandam articole sanatoase Vineri regal de articole Vineri recomandam articole Noi Vineri recomandam articole frumoase Vineri recomandam articole 16Nov

Vineri recomandam articole 16Nov

Cata apa bei? Intrebare de la Touch of a dream. Insa nu doar intrebarea este importanta ci si informatiile care o insotesc. Iar pentru tine cel mai important este sa te hidratezi bine.

Betie de cuvinte de la un suflet vorbitor. Daca aveti pofta de-un pahar de vorba si de ce nu si de-un pahar de vin, gasit o atmosfera relaxata si propice.

Zi de vara cu toamna in suflet. Voua va plac toamenele lungi si calde? Sau cele scurte carte prevestesc rapid venirea iernii?

Questioare spune pe nume minciunii zilnice. A propos de asta, oare mintim zilnic? A facut cineva o statistica?

Zi de curatenie. Si de ce nu-i „like” anumite concursuri FB (de creativitate)┬áVienelei. Aici ii dau mare dreptate, deoarece nici mie nu-mi plac concursurile pe Facebook ajustate pe like-uri care pot fi cumparate. Mai bine o tragere la sorti cinstita, si cine are noroc sa-l activeze. In rest prefer concursurile cu jurizare, indiferent ca sunt pe Facebook sau pe plarforme de concursuri pentru bloggeri.

S-aveti un weekend pe placul vostru!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.