Spring SuperBlog 2019, vestitorul primaverii blogosferice

(Prima)Vara nu-i ca iarna. La fel si cu asteptarea de la SuperBlog-ul de toamna-iarna la cel de primavara. Parca mai ieri era Gala SuperBlog. Insa acum a inceput Spring SuperBlog 2019.

Spring SuperBlog 2019

Despre Spring SuperBlog

Editia de primavara este mai tanara decat editia-mama. Si ca orice tanar, nu duce lipsa de originalitate.

„Pe vremea mea” editia superblogosferica de primavara a fost privita ca o dedicatie adresata bloggeritelor. Dar pentru ca si bloggerii au feminine in familie sau in preajma, am considerat-o o provocare. Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea castiga Spring SuperBlog. Ghinion de nesansa si spring de 13 🙂 In 2013 am participat la primul spring, dupa ce debutasem la SuperBlog 2019. Cred ca tocmai pentru ca n-am avut pretentii, am castigat in 2015.

Daniel Botea Spring SuperBlog 2015

De-atunci sunt blogger partener al competitiei. Asta inseamna ca nu mai particip la concursuri, insa fac AMR-ul pana la Gala 🙂

Pentru cei care inca n-au participat la SuperBlog, editia de primavara este ocazia perfecta. Mai scurt, mai relaxat, Spring SuperBlog poate fi antrenamentul ideal pentru maratonul din toamna.

Adica va propun sa nu faceti cum am facut eu. Am inceput cu maratonul si m-am odihinit la sprintul de primavara. Mai bine va incalziti cu spring-ul si intrati in varf de forma in toamna 🙂

Sponsori diferiti, cerinte si asteptari diferite, adica o multitudine de trairi si senzatii, exact ca primavara. Si tot ca primavara, repede incepe, repede dispare.

Ti se imprima un anumit ritm in care trebuie gandite si finalizate articolele. Apoi apar notele, se misca clasamentul sau se schimba ierarhiile. Si cand credeai ca ai prins ritmul, tocmai atunci se termina. Nu-i nimic, finalistii schimba impresii la Gala si se pregatesc pentru editia de toamna.

Ce inseamna Spring SuperBlog 2019

In primul rand, sper ca v-ati inscris. Pentru ca Spring SuperBlog 2019 a inceput pe 1 Martie.

Indiferent de decizia voastra, probele au inceput deja. Sponsorii sunt din domenii diferite: de la auto la constructii, de la frumusete la ospitalitate, de la mancare la relaxare, de la bijuterii la vanzare. Si as putea continua as pana la 16.

Editia de primavara mai insemna ca trebuie sa treceti peste eventuale astenii si sa fiti in forma pana pe 18 Aprilie.

Competitia este deschisă tuturor blogurilor în limba română, cu o vechime de minimum 3 luni si cel putin 20 de articole. Daca ati scris doar 20 de articole pana acum, aveti ocazia sa le dublati numarul pana la mijoc de Aprilie.

Insa inainte de toate va invit sa cititi regulamentul. Si sa va inscrieti si pe grupul SuperBlog, unde se discuta atat detalii despre probe cat si comentarii despre note, clasamente sau astenii de primavara 🙂

Inchei cu o urare de primavara:

Vedea-v-as la Gala!

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.