Pregatiti bocceluta pentru 21.12.2012?

Pregatiti bocceluta pentru 21.12.2012? Guest-post by Dana Ilie.

pregatiti bocceluta pentru 21.12.2012?

Pregatiti bocceluta?

O vorba din strabuni zice sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Dar oare s-a gândit cineva serios la cum si-ar petrece ultimele 24 de ore?

Eu zic sa începeti sa va puneti problema, pentru ca 21.12.2012se apropie vertiginos. Si n-ati vrea sa va ia prin suprindere 🙂 Fie ca aduce sfârsitul lumii cum o stim – oh, nu, Apocalipsa! Fie ca prevesteste o mare schimbare a carei substanta nu o pot înca întelege pe deplin. Oricum, Vinerea dinaintea Craciunului de anul acesta va fi pentru o gramada de oameni mai mult decât o zi de gatit si facut curatenie.

Bineînteles, nu si pentru mine, care nu obisnuiesc sa plec urechea la asemenea speculatii ezoterice. Am auzit despre calendarul mayas. Am citit despre ceea ce ar presupune ca ar indica atât cât sa zic ca mi-am satisfacut curiozitatea. Si am râs în barba la gândul ca cineva, undeva, si-ar putea construi în secret o arca sau un buncar.

Concluzii

Raspund, asadar, întrebarilor lui Daniel, care m-a rugat sa particip cu un guest-post la surpriza lui 2.0. Cred ca nu se va întâmpla nimic altceva pe 21.12.2012 decât urmatoarele:

  • Se vor face multi copii.
  • Mai multe televiziuni vor rula pe burtiera textul „Este ora hh:mm si sfârsitul lumii înca nu a venit”.
  • Alte câteva vor transmite de pe teren, iar reporterii vor spune pe un ton grav ca atmosfera pare calma deocamdata.
  • Politicienii vor da interviuri televizate în care vor solicita populatiei sa nu intre în panica, deoarece situatia este sub control.
  • Unii îsi vor face curaj sa trimita SMS-uri anonime persoanelor de care le-a placut dintotdeauna, dar carora nu au avut curaj sa le spuna asta pâna atunci. Sfârsitul lumii pare a fi un moment propice.
  • Andreea Esca va deschide Stirile de la ora 19 spunând „Dragi mayasi, vi s-a fu*ut butonul!”
  • Oreste se va pocai, iar Urania va plânge ca nu i s-a adeverit predictia.
  • Câtiva fani ai Universitatii Craiova vor arbora un banner pe care va scrie “Noi v-am zis sa faceti Justice for Craiova, voi nimic, Batman, Batman”.
  • În caz ca nu voi fi la birou, eu voi fi la curatenia de Craciun, ascultând muzica de sezon (stiti voi, Hrusca, Fuego si Banica).

Dar sa aducem putin imaginatia cu picioarele pe pamânt blogosferic. Daca ar veni sfârsitul internetului, ultimul articol de pe blog ar fi din seria muzicala saptamânala, urându-va tuturor Happy Ending!

P.S.
Dupa blat si un sfarsit cu Happy Ending, va invit sa reveniti peste o ora pentru o (pre)zicere blogosferica de  ras 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.