Analize blogosferice la zi

Analize blogosferice la zi, adica a venit ziua de Luni, cand pe GBdR se analizeaza bloguri šŸ™‚

Blog and roll si blogosloveli de efect. Analize blogosferice la zi

Pana acum am analizat cateva bloguri care mi-au atras atentia prin comentariile autorilor sau prin articolele postate pe grup. Azi voi analiza blogurile care mi-au atras atentia prin inscrierea pe lista de review.

Ok, si eu m-am inscris pe lista, deci imi astept la randul meu analizele. Pana atunci… sa-mi dau cu parerea.

Analize blogosferice la zi

Mi-a placut blogulĀ unui personaj.Ā Nu neaparat pentru ca scrie despre „Olteni cu O mare” sau pentru ca zice cu o mare tristete si mult adevar despreĀ Universitatea Craiova.

Nici pentru ca este craiovean ca si mine (acum am aflat, sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire a blogosferei craiovene).Ā Ci pentru ca puneĀ suflet si respectĀ in ceea ce scrie.

As avea si doua recomandari pentru „personajul alb-albastru”. De forma, ca la continut se descurca bine šŸ™‚

  • sa renunte la scrierea cu distantare laterala de tip paragraf (este obositor din punctul meu de vedere) si sa formateze articolul cu justify. Ar arata mai bine, mai ingrijit si ar fi mai usor de citit.
  • ceva mai multa atentie la punctuatie nu cred ca ar strica si ma refer la virgulele care nu sunt puse intotdeauna imediat dupa cuvant.

In rest spor si inspiratie!

Sa mergem mai departe. Nu prea sunt eu ceea ce se numeste cinefil, dar imi place ce/cum scrieĀ Laura.Ā OK, inteleg ca filmul este viata ei dar mi-ar placea ca sa prinda viata mai des pe blog šŸ™‚

Adica articole mai dese.Ā Si daca mai are si alte pasiuni sau ceva de spus in alte domenii, poate ca o rubrica separata ar fi solutia.
Zic si eu šŸ™‚Ā Si mai zic si spor!

Continuam

N-as fi crezut ca poti sa scrii cu pasiuneĀ despre contaĀ šŸ™‚Ā Dar citind blogul am descoperit ca pasiunea autorului se rasfrange pozitiv asupra cititorilor, prin informatiile utile pe care le dezvaluie.

De laĀ studentiĀ si pana laĀ salariati, cred ca oricine poate gasi o informatie utila pe blogul lui Stefan.

I-as recomanda sa scrie mai des si de ce nu, sa abordeze contabilitatea/economia si la modul hazliu: bancuri, statistici, infografice sau declaratii traznite/comentate etc.

Cred ca si pe Stefan l-ar avantaja un Justify la formatarea articolelor. Spor!

Sa continuam.Ā Foarte interesanteĀ fotografiile (experimentele). Dar ma enerveaza ca nu pot sa zic nimic despre formatarea textului si despre punctuatie šŸ™‚

Acum pe bune, cred ca daca unele fotografii ar fi comentate ar fi mai interesant. Ca sa nu mai zic de faptul ca ar atrage si alte comentarii.Ā Spor si lui Victor!

LaĀ ButnaraskiĀ mi-a placut mai ales stilul in care sunt abordate povestirile despreĀ Eftimie Tocanel.Ā Cine o fi el nu stim, dar stilul este delicios. I-as recomanda o sectiune Despre… si mai multe articole.

Inca n-am terminat… ca nu sunt eu singurul care analizeaza bloguri Lunea bloguri:

Daca mai sunt analize blogosferice (si lunatice) va rog sa-mi spuneti printr-un comentariu, ca sa le trec aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.