Unpacking EcoRom: diploma & T-Shirt

Am scris de-atatea ori despre campaniile de colectare selectiva EcoRom incat nici nu mai stiu la care articol ar trebui sa ma refer 🙂 Azi este despre Unpacking EcoRom, dar tot va aduc aminte despre actiune 🙂

Unpacking EcoRom

Unpacking EcoRom

De azi inainte sunt unul dintre cei 25 de fericiti purtatori de tricou din blogosfera. Si nu numai. Gradul de multumire creste proportional cu gradul guvernamental primit de curand. Hai sa va explic.

Tricoul scris cu litere de-astea gotice are o poveste foarte misto. Cand l-am probat, Daria mea care are 15 ani s-a uitat foarte incantata.

– Tati, ai tricou de rocker! Ce formatie e asta?

Vazand un cap de mort si tricoul negru, prima directie pe care s-a dus a fost „tricou de rocker”. Pe urma, cand a inceput sa citeasca numele „formatiei”, i-a dat cumva cu virgula. S-a prins ca nu e nume de trupa „Colectare selectiva”, dar mi-a dat ocazia si i-am explicat despre ce-i vorba.

Pentru implicarea majora in campanie am primit si gradul de maior, consfintit printr-o  diploma. Nu e de gluma cu diploma, uite ca are emblema Guvernului Romaniei 🙂

De fapt este un certificat de „agent special in colectare selectiva”. Agent guvernamental, cum ar veni, cu grad de maior.

Sa fie clar, de azi inainte ne salutam cu „Sa traiti tovarase gradu!”.

Pe loc repaus!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.