Gata sesiunea, traiasca vacanta!

Stiu ca multi dintre bloggeri sunt si studenti. Mai stiu ca dupa sesiunea de iarna, oricat ar fi de grea sau de lunga, urmeaza o vacanta scurta 🙂 Gata sesiunea!

Gata sesiunea, am revenit din vacanta

Gata sesiunea, traiasca vacanta!

Cand vine vorba despre o mica vacanta, am deja o certitudine. Cred ca varianta cea mai relaxanta, inclusiv financiar, este sa alegi vacante in Romania.

Inca de pe vremea cand eram student, vacanta de iarna insemna pentru mine Straja si la fel inseamna si acum. Asa ca am ce sa va spun 🙂

Pe timpul studentiei erau 2-3 cabane si veneam la Straja cu rucsacul burdusit de conserve. Dupa 20 de ani, ca in romanele lui Alexandre Dumas, Straja a devenit o statiune montana in adevaratul sens al cuvantului. Partii de schi, telegondola, cazare pentru toate gusturile, posibilitati de distractie si trasee de vizitat.

Preturile sunt pentru toate buzunarele, iar cazarea pentru toate gusturile.

Daca-ti doresti propria bucatarie echipata corespunzator si preturi accesibile, Cabana Zeni este o alegere perfecta.

Cabana Zeni Straja

Suntei mai pretentiosi si va doriti:

  • wireless,
  • internet prin cablu,
  • parcare,
  • room-service,
  • terasa,
  • foisor in curte,
  • bar,
  • restaurant,
  • sala de conferinte?

Atunci Cabana Edelweiss este o optiune de 3 stele.

Cabana Edelweiss Straja

Cateva detalii despre ski la Straja

Daca va pasioneaza sporturile de iarna, aveti la dispozitie teleschiurile 1,2,3,4,5. Plus inca 2 teleschiuri la Platoul Soarelui si cea mai recenta partie, pe traseul telegondolei. Partiile 4 si Platoul Soarelui sunt prevazute si cu locuri speciale pentru sanius. Asa ca nu trebuie sa fiti cei mai buni schiori ca sa va bucurati de frumusetea iernii

ski pe nocturna la Straja

Partia de sub telegondola functioneaza doar pana la ora 16. Toate celelalte functioneaza inclusiv pe nocturna, de obicei pana la ora 21.

Anii trecuti se mai intampla ca ultimele zile de vacanta sa le prindem cu zapada putina pe partii si atunci schimbam schiatul cu drumetiile montane. Acum tunurile de zapada isi fac datoria iar sezonul de iarna se intinde pana in Martie.

Gata sesiunea, hai pe sub telegondola Straja

Chiar daca n-ati pus schiurile in picioare niciodata, nu trebuie sa va faceti griji. Exista echipamente pentru inchiriat si monitori gata sa va initieze in tainele schiului sau „placii”. Sunt sigur ca o sa va placa 🙂 Mie-mi place de fiecare data 🙂

Gata sesiunea sa vina vacanta si ski la Straja

Spor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.