Incepe Spring SuperBlog 2013

Daca despre SuperBlog 2012 v-am tot povestit, acum se va „intampla” in premiera o editie de primavara. Si tot „intamplator” va anunt ca incepe Spring SuperBlog 2013 si ca voi participa si eu.

Incepe Spring SuperBlog 2013

Incepe Spring SuperBlog 2013

De ce? De ce nu, avand in vedere experienta de anul trecut si atmosfera super-blogosferica. Hai sa aruncam o scurta privire asupra sponsorilor de primavara:

  • Borealy,
  • Farmec,
  • Jolidon,
  • MarketOnline.ro,
  • Nemira,
  • Reeija – un nou magazin online cu posete a carui lansare coincide cu Spring SuperBlog 2013.

Se vede ca este o editie cu dedicatie pentru feminine? Cu toate acestea sunt sigur ca si bloggerii au cateva feminine in viata lor. Ce credeti, s-ar bucura de cateva premii?

Cu atata mai creativ va fi sa abordam probe care sa ne scoata din zona de confort. Aceasta este definitia mea pentru dezvoltare persoanala, asa ca plec la drum cu multa indrazneala.

Pe 1 Martie incepe competitia de blogging creativ si recomand tuturor bloggerilor/bloggeritelor sa participe la Spring SuperBlog 2013. Vedea-ne-am in finala!

Auzit-am eu aseara, pe unde radio, cate ceva despre Aloe Vera si alte chestii naturale, asa ca de mine n-aveti scapare 🙂

Pana la prima proba recomanda insa tuturor sa citeasca actualul regulament.

O lectura in afara competitiei va va scuti de dubii, intrebari si stres in zilele in care bate deadline-ul la usa. Sau cand n-aveti inspiratie 🙂 Asa ca nu strica un pic de transpiratie acum, cand sunteti cu mintea libera si fara adrenalina competitiei.

Super-spor de primavara!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.