Raport de „purtabilitate” 2.0

Va spuneam ca firma romaneasca Leofex cauta „purtatori” de pantofi. Adica 20 de testeri vor fi platiti sa poarte timp de o saptamana pantofii Leofex care le sunt pe plac, apoi sa transmita un feed-back.

Pentru serviciile prestate, fiecare „incercator” va incasa la purtator suma de 150 de ron. Atentie inscrierile se incheie pe 31 Martie, asa ca mai aveti la dispozitie cateva zile.

M-am bucurat sa vad ca in urma primului articol am primit feed-back de la un posibil tester si sper ca vor fi mai multi care vor aplica pentru testare.

Dar pentru ca azi era ultima zi in care mai era valabila campania Leofex pentru bloggeri (si in plus deadline la licitatia pentru pantofii Leofex casual) m-am gandit ca va fac mai multa pofta de „incaltabilitate” daca voi face chiar eu un „raport de purtabilitate”.

Am pornit de la studiul de caz al pantofilor Leofex din GiftShop, iar apoi am pornit offline catre una dintre cele 4 locatii din Craiova, unde am testat pe bune o pereche de pantofi.
pantofi Leofex

Raport de purtabilitate – concluzii offline

  • Aspect – arata mult mai bine in realitate decat pe site, poate si pentru ca vezi cum iti vin pe picior
  • Comoditate – fiind pantofi casual ma asteptam sa fie si foarte comozi, iar asteptarile nu mi-au fost inselate
  • Mix & match (cat de bine se adapteaza cu diverse articole de imbracaminte) – eu plecasem imbracat in pantaloni negri, cu gandul de a incerca o pereche de pantofi negri, exact cum erau in GiftShop. Din pacate (sau semn de purtabilitate) negru si numarul 42 nu mai aveau asa ca am incercat culoarea din imagine. Despre Mix & match numai pareri bune, avand in vedere ca in afara de negru si bej, mai erau variante si pe maro sau bleumarin-indigo.

Dupa ce am tras concluziile offline, am luat decizia de a participa la licitatia online, stiind deja pentru ce licitez. Si se pare ca n-am fost singurul care mi-am dorit „purtabilitate” pentru pantofii de la licitatie.

Raport de „licitabilitate” – conluzii 2.0

  • Aspect – in timp ce vezi pantofii pe monitor, vezi cum altul liciteaza mai mult decat tine ­čÖé
  • Comoditate – e comod sa stai in fata monitorului si sa licitezi pana cand castigi :))
  • Mix & match (adaptabilitate) – 13 persoane s-au potrivit in gusturi cu aceasta licitatie. Noroc ca pana la urma am castigat eu.

Raport de „purtabilitate” – concluzii 2.0
Pantofii Leofex sunt in trend, indicand un grad inalt de purtabilitate in randul blogosferei.

Nu ma credeti, iata si dovezile comparative

dovezile comparative

Ultrabook-ul Toshiba a fost adjudecat cu 332 puncte, in 83 de pasi de licitatie, pornind de la 250 de puncte. Au licitat 2 persoane.

Pantofii Leofex au fost adjudecati cu 279 puncte, in 260 de pasi de licitatie, pornind de la 20 de puncte. Au licitat 13 persoane.

Q.E.D.

Spor la purtator!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.