Made in RO, testati 2.0

Made in RO, testati 2.0 Asa ar putea suna campania Leofex Romania. Si daca n-ati inteles chiar totul din titlu si din imagine, sa pasim in lumea detaliilor.

Made in RO, testati 2.0

Made in RO testati 2.0

Leofex s-a gandit ca lansarea colectiei de pantofi primavara-vara 2013 sa coincida cu o campanie de testare. Adica 20 de persoane din toata tara vor testa timp de o saptamana o pereche de pantofi la alegere. Apoi vor intocmi un feed-back de „purtabilitate” vis a vis de:

  • aspect,
  • adaptare la imbracaminte,
  • comoditate.

Contractul de colaborare prevede si remuneratia de 150 Ron pentru serviciile descrise mai sus. Adica porti incaltarile in picioare si bagi banii in buzunare šŸ™‚

Asta da testare pe calapod, dar ce legatura are blogosfera cu treaba asta?

Noi suntem purtatori de cuvant 2.0 pentru a-i informa pe cei 20 viitori purtatorii de pantofi. Iar ei se pot inscrie pentru testare in perioada 1 – 31 Martie.

Imi placeĀ campania asta si cred ca am sa-i testez si eu. Dar in stil 2.0, pentru ca am vazut ca sunt si la licitatie in GiftShop. Sunt cu picioarele pe pamant si stiu cand am nevoie de incaltari šŸ™‚

Daca mai punem la socoteala si cele 3 premii a 100 de euro pentru bloggeri e chiar fain. Mie mi se pare o campanie care face pasi repezi spre cele mai interesante campanii la care am participat.

Spor purtator!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.