Miercurea fara carne 17Aprilie2013

Dupa o saptamana in care n-am tinut cont de zilele fara carne si-am degustat bunatatile catalane, azi am revenit la Miercurea fara carne 17Aprilie2013.

Miercurea fara carne 17Aprilie2013

Pentru de dimineata am pregatit inca de cu seara icre de hering. Eu am dat cartoful fiert pe razatoare, Daria a taiat ceapa…

Miercurea fara carne 17Aprilie2013

Iar Monica a definitivat treaba.

icre de hering

La pranz a fost o salata de castraveti, rosii si ceapa verde cu patrunjel, lamaie si ulei de masline.

salata de primavara cu castraveti, salta verde, ceapa verde si rosii

Seara o pastrez pentru o ciorba de loboda si urzici, completata cu iaurt de casa.

ciorba de loboda si urzici

Pofta buna fara carne!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.