Dupa o saptamana in care n-am tinut cont de zilele fara carne si-am degustat bunatatile catalane, azi am revenit la Miercurea fara carne 17Aprilie2013.
Miercurea fara carne 17Aprilie2013
Pentru de dimineata am pregatit inca de cu seara icre de hering. Eu am dat cartoful fiert pe razatoare, Daria a taiat ceapa…
Iar Monica a definitivat treaba.
La pranz a fost o salata de castraveti, rosii si ceapa verde cu patrunjel, lamaie si ulei de masline.
Seara o pastrez pentru o ciorba de loboda si urzici, completata cu iaurt de casa.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
eladobre
faci icre cu cartofi? si mai pui si icre sau doar se numesc asa?
si eu fac icre de fasole, fara icre, doar cu fasole, ceapa si ulei…
Daniel Botea
Asa are sotia mea reteta, cartof fiert, icre de hering, ceapa si ulei. Altii fac cu pesmet, depinde de reteta.
Laurentiu
De incercat reteta de icre.
Daniel Botea
Si de lasat feed-back 🙂