Bun venit la Miercurea fara carne si in luna lui Brumar! Tot natural si tot cu ingrediente de sezon va fac pofta 🙂
Pentru de dimineata am avut icre de hering cu ridichi rosii.
La pranz o Miercurea fara carne 06 Noiembrie cu cartofi, ceapa verde, ou fiert, ridichi rosii, marar, patrunjel, masline, lamaie si ulei de masline.
Langa salata orientala isi mai face loc si preferata mea, mamaliga coapta cu branza si cascaval 🙂
Seara ma pastrez pentru o fasole de toata frumusetea. Cu mamaliga, evident. Si cu ceapa verde, ca usturoi verde n-am gasit 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Pinky Rainbow
Nu am mai auzit de mamaliga coapta cu branza si cascaval ! O fi buna? :))
Daniel Botea
Pai de-asta sunt buni bloggerii, sa-ti dea idei 🙂 Mamaliga normala o tai felii si o frigi pe teflon sau tigaie ceramica. Dupa ce o intorci de 2 ori, pui branza mai grasa sau cascaval (sau si-si, cum am facut eu azi) si o mai tii un pic cu capacul pus, cat sa se topeasca. Sa-mi spui cum a fost 🙂
Pinky Rainbow
Multumesc pt reteta! 😀 Revin cu impresii.
Daniel Botea
Hai cu feed-back-ul 🙂 Pofta buna!
Mihaela Pojogu
O fasole batuta cu sos de rosii si ceapa am mancat si noi azi 🙂
Daniel Botea
Voi sunteti deja la nivelul urmator. Fasole batuta e „seulement pour les connaisseurs” 🙂 Daca mai e facuta si cu untura … yam-yam 🙂 Si merge si cu usturoi, dar mai greu de gasit usturoi verde acum :))