Miercurea fara carne 13 Noiembrie

Aperifrais de la Delaco
Azi este o zi deosebita, dar nu ma refer la data de 13. Deosebita pentru ca azi am dead-line la o proba intitulata Fan Branza la SuperBlog.

Si cum de multe ori in zilele de Miercuri fara carne branza este ingredient principal, azi mi-am bazat tot meniul pe branza si cascaval 🙂

Pentru de dimineata am avut Aperifrais de la Delaco. Am mai mancat asa ceva prin Franta si este … yam-yam, mai ales cu paine Octoberfest (de la Real :).

La pranz am savurat pizza mea preferata, Quatro Formaggi.

Quatro Formaggi
Seara stiu deja ce ma asteapta, pentru ca le-am facut inca de aseara.  Si merg bine cu bere 🙂 Bulete-crochete de cascaval. Nu va speriati ca sunt mai inchise la culoare, le-am prajit eu mai mult ca sa fie mai crocante. De ce, vedeti mai pe seara intr-un alt articol.
Bulete-crochete de cascaval

Dar pana atunci… Pofta buna fara carne!

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.