Biblioteca Bloggerului Roman – 2014

Biblioteca Bloggerului Roman - 2014
Chinezu pune carte peste carte, pentru o centralizare in stilu-i propriu si personal. Mi-am amintit si anul trecut cateva carti si ziceam atunci ca pentru 2014 imi fac lista. Nu mi-am facut, rusine sa-mi fie, asa ca tot pe saraca memorie cade magareata.

Care memorie a retinut ce mi-a placut mai mult, bag seama. Facand retrospectiva, cel mai mult mi-au placut cartile la a caror lansare am fost si pe care am primit autograf. Mi-au ramas la suflet si-n memorie cartile de care ma leaga o poveste.

  • La sfarsitul lui 2013 am fost la lansarea cartii Trei poduri peste lume, de ASR Principele Radu al Romaniei, si am citit-o in 2014.
  • Am castigat cartea Drumul spre casa – Filip Lucian Iorga in dialog cu Principele Nicolae al Romaniei, dar am vrut si-un autograf live.
  • Am fost la lansarea cartii 285 de zile in cautarea verii, de Alexandru Maruseac, si apoi am povestit la o bere cu autorul.
  • Cartea 13,99 lei, de Frederic Beigbeder, am primit-o la Craiova Blog Meet Secret Santa si a fost ultima carte citita in 2014.
  • Cum sa scriem bine – Ghidul clasic pentru scriitorii de nonfictiune, de William Zinsser, a fost cartea care m-a ajutat cel mai mult in blogosfera. Am primit-o cadou de la sotia mea, sar’mana!
  • Din cartea Salate. 24 de retete delicioase, de Laura Adamache, am si experimentat cateva retete.
Restul cartilor le-am citit cu placere, dar nu au o nota asa de mare cum au cele povestite deja.
top carti citite in 2014
In afara topului imi mai amintesc cartea Cum sa faci ce-ti place si sa iubesti ce faci, de Dr. Robert Anthony – Editura Vidia. Probabil ca mai sunt si altele, dar daca le-am uitat inseamna ca n-am vibrat chiar pe aceeasi frecventa cu ideile lor.
Cum spuneam, pentru 2015 imi fac deja lista, ca sa nu mai am scapari la anu’. Dar pana atunci va invit si pe voi la retrospectiva, ca sa vedeti cum e treaba cu memoria si cu lectura 🙂

Spor cititor!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.