Bun venit la Miercurea fara carne! Azi am combintat feluri devenite traditionale pentru mine, cu ingrediente noi.
Pentru de dimineata am avut traditionalele icre de hering, pe paine integrala prajita, alauri de masline si quality spices.
La pranz am inovat cu zucchini intr-o salata orientala cu cartofii, masline, ceapa, patrunjel, oregano, lamaie si ulei de masline.
Seara inca nu stiam ce va fi in meniu, dar mi-am adus aminte ce mancam in vacanta de iarna la tara, cand eram mic. Paine prajita pe plita, cu zeama de varza si praz, presarat cu boia de ardei. Acum puteam sa-i zic supa raw-vegana cu crutoane 🙂
Asta a fost meniul, insa am sa va mai dau cateva detalii despre zucchini. Am mai facut vara trecuta o salata cu zucchini in rolul principal,
pe care am mancat-o alaturi de CLOMPI, iar ieri am experimentat omleta CLOMPI cu zucchini.
Asa arata inainte de asalt 🙂
Nu ma intrebati cum a fost, ca nu va spun neam (yam-yam :). Va spun insa ca dovlecelul Zucchini este sarac in calorii (15 kcal la 100 g) si contine folati, potasiu si vitamina A.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei