Miercurea fara carne 14 Ianuarie

Miercurea fara carne 14 Ianuarie
Bun venit la Miercurea fara carne! Azi am combintat feluri devenite traditionale pentru mine, cu ingrediente noi.

Pentru de dimineata am avut traditionalele icre de hering, pe paine integrala prajita, alauri de masline si quality spices.

La pranz am inovat cu zucchini intr-o salata orientala cu cartofii, masline, ceapa, patrunjel, oregano, lamaie si ulei de masline.

salata orientala cu zucchini
Seara inca nu stiam ce va fi in meniu, dar mi-am adus aminte ce mancam in vacanta de iarna la tara, cand eram mic. Paine prajita pe plita, cu zeama de varza si praz, presarat cu boia de ardei. Acum puteam sa-i zic supa raw-vegana cu crutoane 🙂
zeama de varza cu praz

Asta a fost meniul, insa am sa va mai dau cateva detalii despre zucchini. Am mai facut vara trecuta o salata cu zucchini in rolul principal,

salata cu zucchini
pe care am mancat-o alaturi de CLOMPI, iar ieri am experimentat omleta CLOMPI cu zucchini.
CLOMPI cu zucchini
Asa arata inainte de asalt 🙂
pofta buna la omleta cu zucchini
Nu ma intrebati cum a fost, ca nu va spun neam (yam-yam :). Va spun insa ca dovlecelul Zucchini este sarac in calorii (15 kcal la 100 g) si contine folati, potasiu si vitamina A.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.