Cine sare sanatos in noul an?

Cine sare sanatos in noul an?
M-am gandit sa incep concursurile din 2015 cu unul sanatos, asa incat va invit la halo-terapie. Sau salino-terapie, cum vreti voi sa-i spuneti.

Am descoperit mai demult in Craiova o salina artificiala, Salina Fulvia, si mi-am amintit efectele pe care le-a avut sarea pentru sanatatea Dariei mele. Cand era mica, din 2 in 2 saptamani facea „rosu in gat”. Medicul de familie ne-a recomandat sa mergem vara la Ocnele Mari, asa ca pana cand a facut 3 ani, terapie cu sare a scris pe noi.

amintiri din copilarie
Daria avea 1 sau 2 ani, iar poza e facut dupa ce tocmai facusem schimb de sepci. Nu stiu daca de la schimbatul sepcilor sau al aerului, dar de atunci n-a mai avut probleme, asa ca am incredere in puterea vindecatoare a sarii.

Pe vremea aceea nu erau saline artificiale in Craiova si trebuia sa asteptam vara urmatoare pentru inca o cura. Acum, cine are nevoiue, nu trebuie decat sa faca o programare la Salina Fulvia.

In primul rand m-as gandi la o cura pentru mama mea, pentru remineralizare. Dar si mie cred ca mi-ar prinde bine, pentru ca am citit ca amelioreaza… sforaitul 🙂
interior la Salina Fulvia
Nu stiu ce probleme de sanatate ati vrea voi sa ameliorati, dar stiu ca daca participati la campania Blogal Initiative Craiova, aveti sansa sa castigati unul dintre cele 3 pachete de 10 zile la Salina Fulvia. 

Premiile sunt transmisibile, astfel incat cineva drag sau un cititor al blogului se poate bucura de o cura la Salina Fulvia.
Ambianta este placuta, aveti la dispozitie Wi Fi, televizor, Wii, table, sah sau carti de joc pentru a petrece timpul intr-un mod recreativ, asa cum am facut si noi zilele trecute la Fulvia.

Spor sanatos!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.