Pofta buna la inca o zi de Miercuri fara carne. Iata la ce am poftit azi 🙂
Pentru de dimineata am avut paine cu mac si cu unt, cascaval si rosii cherry, alaturi de o prajitura facuta in casa, la fel ca si painea 🙂
La pranz mi-am adus aminte ca in fiecare zi trebuie sa mancam legume si fructe din toate culorile, ca sa beneficiem de toate mineralele si de alte componente.
Ei bine, masa de pranz am dedicat-o resveratrolului, o substanta anti-coagulanta care previne aparitia cheagurilor de sange si reduce riscul bolilor cardio-vasculare. Resveratrolul este continut in fructele si legumele de culoare inchisa (spre violet), iar azi mi-am colorat pranzul cu salata de varza rosie
si cu oua ochiuri de la tara, pe „pat” de ceapa rosie. Asa a aratat la final, iar la gust a fost bestial 🙂
Seara ma asteapta o supa crema de linte verde, alaturi de crutoane si quality spices.
Linte verde, pentru ca de dimineata am mancat legume rosii, iar la pranz violet 🙂
Pofta buna fara carne!
Update: Miercurea fara carne s-a imbogatit in aceasta saptamana cu meniul propus de Kinga.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
ninadocea
Fain arată, de gust nici nu mai pomenesc. Să-ți fie de bine!
P.S.: Avem și noi farfurii la fel. 🙂
Daniel Botea
Multumesc 🙂 Daca ai farfurii la fel, hai sa te vad la fel si cu Miercurea fara carne 🙂 Spor!
Kinga Dinnyes
Arata superb. Daniel 😉 Imi place ideea de oua pe pat de ceapa, mai ales ca ador ceapa rosie. Si prajitura aia facuta in casa arata tare apetisant… O sa ma alatur si eu campaniei tale, tot cu oua ochiuri, dar ceva mai simpliste :)))) Sa ai pofta!
Dan Pavel
Cred ca am sa ma bag si eu la Miercurea fara carne! Sper doar sa NU UIT! Caci imi aduc aminte ca este miercuri .. ABIA cand e prea tarziu .. ( dupa orele 20)
Daniel Botea
Ia intreaba-l pe Cretu sa vezi cate zile de Miercuri are saptamana lui 🙂
ninadocea
O să mă vezi. Într-o miercuri, mă mai gândesc când. 😉
Daniel Botea
Abia astept sa-mi povestesti la Gala la ce meniu te gandesti. Spor!
Happy Scrappy
Si eu ador ceapa rosie! Dar sunt curioasa cum a fost supa-crema de linte ;).
Si cate zile de miercuri are saptamana lui Cretu´ ;)?
Daniel Botea
A fost foarte buna cu crutoane, gustul aduce cu fasolea. Cretu tine Miercurea fara carne de cand a venit Anil 🙂
Mirela Coman
Azi noapte pe la 12, vorbeam cu Ianolia, ca nu stiu cand ai mai scris si fotografiat pentru „Miercurea fara carne”.Ieri pentru mine a fost Ziua Stejarilor.
Daniel Botea
Pai e simplu, inainte de a manca fac poza 🙂 Cateodata, cand e foamea mare, mai uit. Ziua Stejarilor a inceput pe la 19:00, cand se cam terminase Miercurea fara carne 🙂 Spor!
Bianca Alexandra
Eu sunt curioasa ce mananci si in alte zile, Daniel!
Daniel Botea
Mah, tu vrei sa-mi transform blogul intr-unul culinar 🙂 Vezi tu ce mananc pe la Gala, dar degeaba daca ti-am facut CLOMPI si n-ai mancat 🙂