Bun venit la inca o zi de miercuri fara carne dar cu soare din plin, desi suntem la final de Octombrie.
Pentru de dimineata am avut dovleac la cuptor si mamaliguta cu branza si smantana, peste care am presarat ierburi de Provence.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am m-am dedat la bucatica de ciocolata si la un mar rosu.
La pranz a mers la fix o salata de varza cu patrunjel si masline de Thassos,
alaturi de dovlecei cu cascaval si un pic de piper.
Pentru seara am lasat o ciorba de spanac, dreasa cu ou si smantana,
dar mai ales icre de hering, ca sa mearga bine cu Timisoareana Bruna.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Maria
adevarate delicii culinare fara carne !
Daniel Botea
Asa consider si eu 🙂 Pofta buna fara carne!