Miercurea fara carne 23 Oct 2013

dovleac la cuptor
Bun venit la inca o zi de miercuri fara carne dar cu soare din plin, desi suntem la final de Octombrie.

Pentru de dimineata am avut dovleac la cuptor si mamaliguta cu branza si smantana, peste care am presarat ierburi de Provence.
mamaliga cu branza si smantana
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am m-am dedat la bucatica de ciocolata si la un mar rosu.

La pranz a mers la fix o salata de varza cu patrunjel si masline de Thassos,

salata de varza
alaturi de dovlecei cu cascaval si un pic de piper.
dovlecei cu cascaval
Pentru seara am lasat o ciorba de spanac, dreasa cu ou si smantana,

ciorba de spanac

dar mai ales icre de hering, ca sa mearga bine cu Timisoareana Bruna.

icre de hering

Pofta buna fara carne!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.