Pe unde dam o tura prin Craiova?

Unde dam o tura cu prietenii in Craiova?
Prin 2012 am facut un fel de top 10 locuri din CraiovaĀ unde as merge cu un prieten venit in vizita. Intre timp s-au mai intamplat lucruri, au mai aparut locuri, Craiova fiind in continua transformare.

Despre Centrul Vechi al Craiovei n-as fi putut sa spun nimic in 2012, pentru ca abia daca era in proiect. Acum insa de-aici as incepe tura cu prietenii, urmata de un popas la Facebar, ori pe terasa, ori in gradina din interior,

Terasa Facebar - Chez Nous
ori la bar, pentru un party,
Party la Facebar

ori la etaj šŸ™‚

Daca tot suntem in Centrul Vechi as trage o fuga si la Tradem, mai ales daca invitatul este blogger, astfel incat sa participam la un eveniment cultural sau la Proiecte Blogoslovite šŸ™‚
Centrul Vechi Craiova
Din lista de 10 obiective de la inceput, as continua cu Muzeul de Arta, proaspat renovat, care arata bine si din interior si din exterior, mai alesĀ noaptea (muzeelor).
Muzeul de Arta Craiova
Depinde si de profilul invitatului, poate n-ar vrea sa parcurga toata lista culturala si-ar prefera un bowling la Club Q.
Bowling la Club Q
Oricum, o plimbare in Parcul Romanescu este obligatorie, indiferent daca inseamna o tura cu bicicleta sau chiar alergare.

Voi ce locuri propuneti pentru orasul vostru?

4 Comments

  1. Anonim
  2. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.