Limenaria, sora lui Limenas in Thassos

Limenaria - capitala administrativa in Thassos
Limenaria este a doua capitala a insulei Thassos, capitala administrativa. Aici este sediul Politiei iar daca nu vedeti deloc politie in Thassos sa nu credeti ca nu exista 🙂 Sunt mult mai vizibili pompierii, din cauza incendiilor care pot izbucni in perioadele de canicula.

Si aici este o zona extinsa pentru shopping si suveniruri de vacanta chiar in spatele tavernelor care se intind una dupa alta pe strada principala.

Taverne si suveniruri in Limenaria

Am mancat in mai multe locuri, mancarea a fost buna mereu insa la o taverna un pic mai trasa din drum am apreciat preturile foarte ok si atmosfera traditionala.
taverna traditionala in Limenaria
Mai este o taverna cu specific pescaresc la care am incercat sa mancam de mai multe ori, dar este destul de greu sa prinzi loc acolo desi preturile sunt un pic mai mari. Asta spune insa destul de mult despre calitate. N-am incercat sa facem rezervare dar cred ca se poate.

Ca si in Limenas, si-n Limenaria este o cofetarie unde poti savura niste inghetate foarte bune dar mai ieftine decat in Thassos.
Inghetata in Limenaria
In partea stanga a Limenariei este portul pe care poti sa-l vizitezi la pas iar mai sus este un deal cu o cladire frumos luminata.
Limenaria port

Spor in vacanta in Thassos!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.