Hai la Crosul de Toamna Opel Plusauto!

Cand zic „hai” si „Opel Plusauto” ma gandesc la Crosul de Toamna Opel Plusauto. Nu sa ne plimbam cu masina šŸ™‚ Ne plimbam doar pana la Parcul Tineretului.

Desi alerg in fiecare luna, recunosc ca-mi era dor de un cros. Daca stau sa ma gandesc, n-am mai fost la un cros de la sfarsitul lui August. In ultima Sambata deĀ August am alergat la Corcova Trail Race.

finish Corcova Trail Race

Treaba serioasa, cros de 15 km prin vie, cu hidratare la alegere, printre optiuni fiind si vinul šŸ™‚

Crosul de Toamna Opel Plusauto

Acum este ceva mai lejer, asa ca de final de toamna. Pe 30 Noiembrie, in Parcul Tineretului, sunteti invitati la alergare pe 2200 m (adulti) si 500 m (copii).

traseu Crosul de Toamna Opel Plusauto

Puteti sa va invitati si prietenii la cros, important este sa nu uitati de inscrierea online.

Startul crosului este pe Miercuri, 30 Noiembrie la ora 10:00 iar la 12:00 avem festivitatea de premiere.

La cros pot participa si copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani. Participantii cu varsta peste 15 ani suntĀ incadrati laĀ categoriile de barbati si femei.

Tricouri pentru primii 350 de inscrisi

Cu numarul 146 pe tricou, m-am inscris si eu. A propos de inscriere si de tricouri, primii 350 de inscrisi vor primi un tricou inscriptionat cu insemnele OpelĀ Plusauto.

Grabiti-va, cand am verificat ultima data lista cu persoanele inscriseĀ se ajunsese la #264 šŸ™‚

Regulamentul crosuluiĀ poate fi consultat online, aveti mai sus traseul de alergare din Parcul Tineretului.

Numarul de participanti este limitat la 350 de persoane. DupaĀ validarea primelor 350 de numere de participare, nu se mai fac inscrieri.

De Sf. Andrei, liber la alergare

Miercuri, 30 Noiembrie este zi libera de Sf. Andrei. Daca si vremea ne ajuta ar fi perfect sa sarbatorim o astfel de zi prin alergare.

Sunt si cate 3 premii pentru fiecare categorii (fete, baieti si copii). Cred insa ca toata lumea va fi castigatoare dupa o astfel de alergare.

Ce zici, vii cu noi?

P.S.

Daca ai banutiĀ prin borcane, pusculite sau buzunare si vrei sa faci si o fapta buna la alergare, strangem monede pentru Spitalul Copiilor.

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.