Umplem Sala Polivalenta din Craiova Joi?

Imi aduc aminte ca in 2012 am inaugurat Sala Polivalenta Craiova, arhiplina la un meci de handbal. De atunci s-au intamplat multe, dar mai rar sa umplem Sala Polivalenta.

Umplem Sala Polivalenta

Cand mai umplem Sala Polivalenta?

SCM U Craiova a devenit campioana Romaniei la volei dar nici la revenirea acasa a campionilor nu s-a mai umplut Polivalenta.

Au fost si meciuri internationale de volei sau turnee internationale de scrima dar n-a mai fost sala plina.

Sunt convins ca daca ar fi jucat Simona Halep sau ar veni nationala de handbal feminin ar fi mica Polivalenta. Nu stiu cat mai dureaza pana atunci. Observ insa ca in 4 ani de la inaugurare avem rezultate promitatoare dar n-avem suporteri de performanta mare.

Umplem Sala Polivalenta dupa 4 ani?

Am rememorat momentul inaugurarii Salii Polivalente cu un meci de handbal pe 18 Noiembrie 2012 din mai multe motive. Un motiv ar fi ca pe 17 Noiembrie 2016, avem iar meci de handbal. S-au schimbat multe in 4 ani iar SCM Craiova a jucat in Cupele Europene si aspira la podium.

Ba mai mult, fetele noastre vin dupa o serie extraordinara de meciuri. A fost mai intai victoria clara cu CSM Roman, o echipa care ne cam batea pe unde ne prindea.

victorie SCM Craiova

A urmat un egal in deplasare la Braila, dupa un meci extraordinar de frumos. Echipa cu cele mai multe jucatoare la nationala si cea care a batut-o pe Campiona Europei, ne-a egalat pe final. Am fi putut sa castigam dar am fi putut si sa pierdem. Am castigat insa la capitolul incredere si daruire si asta s-a vazut in meciul de la Brasov.

Victorie SCM Craiova la Brasov

Fetele noastre au castigat la o diferenta de 7 goluri in fata Coronei Brasov, echipa care a terminat campionatul trecut pe locul 3. Acum a trecut SCM Craiova pe locul 3.

Zeljka Nikolic

Dar poate altul este motivul pentru care ar trebui sa umplem Sala Polivalenta Joi. Meciul este la o ora nepotrivita, 16:00, dar este ultimul meci acasa din 2016. Pana-n Ianuarie 2017 nu le mai vedem pe fetele noastre asa ca hai sa ne bucuram impreuna Joi.

Tu vii cu noi? Dar sa nu vii singur, pentru ca handbalul e sport de echipa 🙂 Cheama-ti si prietenii si hai sa le incurajam pe fete!

Cati dintre prietenii tai au aflat ca Joi e ultimul meci de campionat din 2016? Spune-le si hai sa umplem Polivalenta! Sa strigam ca sa se auda pana-n Cluj! Chiar cu Clujul extraordinarei Cristina Laslo jucam Joi.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.