Craiova Running Club 2016 – bilant pe fuga

Aseara am dat o sarba fuga la „bilantul” Craiova Running Club pe 2016. Mi-a placut si obiceiul lor si locatia, Odaia de la DrumLa Rocca.

Craiova Running Club in Odaia de la drum - La Rocca

Cu „fugitivii” de la Craiova Running Club m-am intersectat la multe evenimente din Craiova. Si chiar daca multi dintre ei alearga la maratoane si semi-maratoane, au participat si la de-astea mai populare de cativa kilometri.

Au venit si la alergarile caritabile organizate de mine, au donat si monede, astfel incat am zis sa vin si eu la bilantul lor.

Craiova Running Club pe fuga

Nu-i cunosc pe toti membrii Craiova Running Club dar sunt si eu in grupul de pe Facebook. Cred ca m-a adaugat Liviu, cu care am fost coleg de clasa din clasa I-a pana intr-a XII-a.

colegi din clasa I-a

Ca sa nu mai zic ca am facut si armata si facultatea in acelasi loc. Zic doar ca din grup am aflat si de „alearga porcul” dar si de bilantul de final de an.

Aseara am avut ocazia sa-i cunosc stand la masa, pentru ca de obicei ii vedeam alergand 🙂 Asa cum bloggerii trag linie la sfarsit de an si numara articole, vizualizari si altele, ei numara kilometrii alergati.

Cati kilometri ati alergat in 2016?

Unii dintre cei din Craiova Running Club au alergat peste 2000 de kilometri. Adica o medie de mai mult de 5 kilometri zilnic. Bine, ca ei povesteau despre altii care alearga zilnic intre 16 si 24 de kilometri!!! Eu am alergat cel mai mult 15 kilometri (intr-o singura zi la Corcova Trail Race). Per total cred ca n-am depasit 100 de kilometri alergati in 2016.

Mi-am facut calculul si daca as alerga si eu macar 10 kilometri pe saptamana, in 2017 as ajunge la 500 de kilometri alergati. Sa vedem, suna bine teoretic 🙂

N-au apucat insa se detalieze foarte mult bilantul, pentru ca a inceput petrecerea in Odaia de la drum.

hora la Rocca

La prima tura de hore nu m-am bagat, ca asteptam haleala. Dar dupa ce m-am alimentat cu lipia ciobanului, am iesit si eu la joc.

Lipia ciobanului

Hora, hora ca la Gorj (multumesc profa Minerva pentru lectiile de la Gala SuperBlog) si am incheiat cu o sarba.

sarba la bilantul Craiova Running Club

Eu as mai fi stat dar ma cam ajunsese oboseala si am preferat sa pun pozele pe Facebook inainte de ora 00:00 🙂 Dar mi-a placut initiativa lor cu bilantul-petrecaret si cred ca o adaptam si noi la format blogosferic. Mi-a placut si locatia cu specific traditional romanesc.

decor traditional romanesc

Acestea fiind zise, pentru ca anul 2016 alearga de zor catre finish, ne mai intalnim la alergare si-n 2017 🙂

Spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.