Simona Halep ne zambeste de pe locul 1 WTA de la Shenzhen 2018

Dupa ce mi-a inseninat zilele cetoase din vacanta, Simona Halep ne insenineaza si inceputul de an cu victoriile de la Shenzhen 2018.

Simona Halep la Shenzhen 2018

Mai intai a fost victoria clara de la debutul oficial in 2018. Azi Simona a avut un meci mai dificil cu chinezoaica Duan. A avut nevoie de 3 seturi dar importanta este victoria.

Simona Halep #1 WTA

Si chiar daca Simona n-a fost in apele ei in primul set din optimi, nicio clipa nu m-am temut ca va pierde azi. Poate e linistea data de pozitia de lider mondial WTA, poate increderea dupa turneul demonstrativ de tenis din Thailanda, cert este ca a fost foarte linistita.

Simona Halep la Shenzen

Linistea Simonei si-a aratat roadele in ultimele 2 seturi, conduse fara drept de apel. Simona Halep este in sferturi la Shenzhen si cel putin inca 1 saptamana pe prima pozitie WTA.

Interviu Simona Halep

Nu este doar un motiv de mandrie ci si o garantie ca la tragerea la sorti de la Australian Open va fi pe prima pozitie.

statistici Simona Halep

In sferturi Simona joaca cu Arina Sabalenka (Belarus), cea care a eliminat-o pe Monica Niculescu in primul tur la Shenzhen.

Belarusa este tot o jucatoare de forta, in stilul chinezoaicei de azi. Sa speram ca Simona va avea suficienta forta sa ajunga in semifinale.

Simona si Irina la Shenzhen 2018

Irina Begu este si ea in sferturi la Shenzen. Daca ambele jucatoare trec de sferturi, vom avea o semifinala romaneasca si o romanca in finala de la Shenzen 2018. Dar pana atunci Irina Begu trebuie sa o invinga in sferturi de Timea Babos (Ungaria).

Simona si Irina sunt deja in semifinale in proba de dublu, dupa ce in sferturi a fost o confruntare 100% romaneasca. Simona si Irina au invins perechea Mihaela Buzarnescu / Irina Bara si joaca in semifinale cu perechea ruso-germana Ana Blinkova / Nicola Geuer.

N-ar fi frumos sa avem romance in toate finalele de la Shenzen 2018? Cum sa nu, doar ca pana acolo mai e de munca.

Hai Simona! Hai Irina! Hai Romania!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.