Hai Simona! Spor in 2017! Hai cu un Grand Slam!

Simona Halep a deschis azi anul sportiv 2017 cu o victorie la Shenzen. Hai Simona! Spor in continuare si sper ca in 2017 sa vedem si primul Grand Slam.

Simona Halep la Shenzen

Hai Simona si-n 2017!

Daca #haisimona a devenit deja un hashtag de succes, sper ca-n 2017 sa adaugam in palmaresul Simonei Halep si #grandslam.

Deocamdata suntem la primul turneu al Simonei si ne bucuram de un debut reusit. Simona a debutat la simplu cu o victorie, sper sa repete maine debutul si la dublu, cu Monica Niculescu.

Meciul va fi la 09:30 pe Digi Sport 2 impotriva echipei rusesti Natela Dzalamidze – Veronika Kudermetova. Pana vom vedea cum „deseneaza” pe teren romancele noastre, sa le vedem la o sesiune de pictura.

2017 va fi anul Simonei?

Inclin sa cred ca 2017 va fi un an special pentru Simona din mai multe motive. Primul ar fi ca Simona Halep continua cu Darren Cahill si-n 2017. De obicei inceputul de an o gasea pe Simona in cautarea unui nou antrenor. Sper sa colaboreze in continuare si sa castige noi turnee.

Simona a pornit mai hotarata in noul an, renuntand la Craciunul in tara pentru antrenamente in Australia. Pregatirea foarte buna s-a vazut in linistea Simonei pe teren. Iar faptul ca Simona Halep va juca si la dublu arata ca este intr-o forma fizica buna.

Nu in ultimul rand, jocul de azi cu Jelena Jankovic (6-1, 3-6, 6-3) a aratat o fata noua pentru jucatoarea noastra. N-a fost un meci usor dar tocmai de astfel de meciuri are nevoie Simona.

Hai Simona!

Primul serviciu mult mai bun si mai hotarat ar fi o prima noutate pregatita de Simona. Apoi mai multa rabdare si mai multa disciplina tactica.

Si strategia pare schimbata, cu antrenamente diferite si fara meciuri in saptamana dinaintea turneelor de Grand Slam.

Sa fie acestea ingredientele de succes in 2017? Ramane de vazut dar pana atunci sa urmarim traseul Simonei la Shenzen Open.

Hai Simona!

Hai Simona!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.