Alerg pentru Spitalul Copiilor si-n 2017

Daca va era dor de miscare dupa atatea sarbatori si „maratoane” de mancare, va invit la alergare. Alerg pentru Spitalul Copiilor si-n 2017, ceea ce va doresc si voua ­čÖé

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Craiova – Alerg pentru Spitalul Copiilor

In prima Sambata din fiecare luna, deci si pe 7 Ianuarie, in mai multe orase din Romania alergam pentru Spitalul Copiilor. Daca n-ati mai fost la o astfel de alergare caritabila, iata cum a fost ultima alergare din 2016.

alergare caritabila in Decembrie

Nu este cross, nu este intrecere, fiecare alearga/merge/doneaza cat vrea si doar daca vrea. Initiativa apartine Asociatiei 1 Leu iar Craiova spune prezent si-n 2017.

Daca aveti prieteni pasionati de alergare si de gesturi caritabile, va rog sa-i invitati cu ajutorul evenimentului Facebook.

Alerg pentru Spitalul Copiilor in Romania

Construirea unui spital al copiilor este un obiectiv indraznet si pe termen lung. Este vorba de primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrică din România. Suma estimata pentru Spitalul Copiilor este de 80000000 RON.

Spitalul Copiilor va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular.

Pana acum s-au adunat 500400 lei, principalele evenimente fiind alergarile lunare si editiile bianuale de strangere de monede.

Cum spuneam, sunt mai multe orase care s-au alaturat alergarilor pentru Spitalul Copiilor. Bucuresti, Bistrita, Caransebes, Cluj Napoca, Constanta, Galati, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara sunt cateva dintre orasele in care s-a alergat in 2016.

Sper ca in 2017 evenimentul Alerg pentru Spitalul Copiilor sa se extinda in si mai multe locuri din tara.

Pe langa alergarile caritabile, strangerile de monede au fost surprinzator de bine primite.

Motivul este simplu. Pentru alergare iti trebuie echipament si un pic de timp liber in ziua evenimentului. Si chiar daca nu toti alearga, in schimb fiecare are prin buzunare cateva monede.

Asa am reusit in Decembrie sa adunam aproximativ 50 de kilograme de monede in Craiova. Asteptam centralizarea monedelor la nivel national si bineinteles noi editii cu monede si-n 2017.

Spor caritabil!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.