Protestul din Craiova vazut din interior

Ma bucur ca aseara au fost cateva mii de craioveni la protest. Nu stiu daca am fost 4000, 5000 sau 7000. Oricum ce e pana la 200 000 se amnistiaza.

protest la Craiova

Am mai fost si la alte proteste, legate de Rosia Montana sau de Colectiv. M-am bucurat mai ales sa intalnesc oameni care au iesit pentru prima data in strada.

Unii intre ei erau prea mici in ’89. Sau nu erau deloc. Altii n-au iesit atunci dar au iesit acum, la varsta a treia. Asa au vazut cu ochii lor daca protestatarii sunt platiti sau manipulati, asa cum isi inchipuie unii.

protest la Craiova

Eu cred ca nici PSD-istii cei mai infocati nu vorbesc serios atunci cand spun ca manifestantii sunt organizati de opozitie sau platiti de Soros. Ca asta e poezia pe care trebuie s-o recite, e alta treaba. Dar PSD-ul este cel mai organizat partid si stie cum sta treaba cu mobilizarea.

Si daca in offline s-a vazut bine, a inceput sa se vada si-n online. Bai fratilor, nu credeam, dar a inceput sa le fie rusine sa se afiseze cu PSD. Ca unii au inlocuit banerele de profil cu PSD cu cu tricolorul e alta treaba, dar se vede o miscare.

Am anuntat ieri ca n-am nimic cu cei care au votat PSD. Dar nu vreau sa mai am de-a face pe Facebook cu cei care sustin ACUM hotia PSD-ului lui Dracnea, grindeanu si Ciordache. N-am pierdut multi din lista FB. Unii imi dadusera deja unfriend de mult timp, altii au plecat acum in mars. Iar pe altii, pe care i-am dibuit prin prieteni comuni, i-am scapat eu de efort si le-am dat unfriend.

Vreau sa spun ca sunt buni si postacii aia care au profile fara fata dar comenteaza si injura in afara subiectului. Ma rog, nu-i apreciez pentru faptul ca le e rusine cu fata lor. Dar asa, din prieten in prieten, mai scap de balast.

O alta miscare care se vede este ca in interiorul PSD sunt si oameni normali. Ca multi isi dau demisia, asta e alta intrebare treaba. Dar sper sa mai ramana suficienti care sa-i schimbe pe penalii de la varf, daca vor un partid onest si respectat.

Un ministru care-si da demisia din Guvern, un fost ministru care-si da demisia din PSD, nu-i rau pentru o singura zi.

Mai rau este ca dupa diversiunile de aseara prima reactie a fost de manipulare si de la grindeanu si de la ministrul de Interne. Continuati asa, ca e bine!

Ramanand la protestul din Craiova, a fost unul civilizat si pasnic. Cine a vrut sa strige, a strigat. Cine a vrut sa mearga prin oras, a iesit la plimbare.

protest la Craiova

Cine a vrut sa ramana in fata Prefecturii, a stat acolo. Asta imi arata ca nu este un protest organizat de cineva anume si fiecare actioneaza cum crede. Dar civilizat si pasnic.

protest la Craiova

Sper sa nu fie instigatori ca in Bucuresti, dar daca apar va rog sa va indepartati de ei. Daca nu vreti sa strigati, nu trebuie sa tineti isonul cuiva. Si cel mai bine este sa stati langa persoane cunoscute. La fel cum n-am o parere buna fata de cei care apar online „fara fata”, la fel ma feresc de cei care-si ascund fetele la proteste. Nu mai este atat de frig incat sa stam infofoliti pana peste ochi.

protest la Craiova

Am vazut si diverse opinii aiurea legate de jandarmi. Fratilor, jandarmii sunt acolo sa ne apere, daca vedeti fapte suspecte nu ezitati sa atentionati jandarmii.
Iar daca apar instigatori care ataca jandarmii, departati-va rapid de ei. Trebuie izolati cat mai repede, am mai vazut scenariul la protestele din Bucuresti.

Ne vedem si-n seara asta, pana atunci va las cu imagini surprinse la protestul din Craiova.
Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.