Romanticu Robert Cadar are nevoie de noi

Cu Robert m-am cunoscut cum se intampla de obicei in blogosfera. Mai intai ne-am ciocnit in clasamentul Blogal Initiative prin 2012 🙂 Campionatul National de Blogging era in beta-testing si eram la concurenta cu Romanticu. In 2013 ne-am intalnit offline la Webstock si nu puteam sa ratez o poza cu Romanticu Robert Cadar.

Romanticu Robert Cadar

Brasovul lui Robert

Mereu cu zambetul pe buze, m-a impresionat si cu fotografiile din Brasov.

Brasov Maraton

Mi se pareau incredibile si fotografiile de la alergarile prin zapada.

alergare de iarna

Dar il recunosteam mai ales dupa imaginile cu cer albastru din Brasov.

Asa de mult mi-au placut aceste imagini incat atunci cand am castigat la SuperBlog un weekend de la Vacante Speciale, am venit la Brasov. As fi putut sa aleg Sibiu, Brasov, Predeal sau Sinaia.

Brasov cer albastru

Am mers pe Brasov si n-am regretat.

Ca orice blogger care se respecta, am facut si-un Blog Meet brasovean, cu superbloggerii din Brasov pe care-i stiam, printre care si Robert.

Brasov Blog Meet

Tot cu zambetul la purtator, venise direct de la o alergare caritabila, cu kit-ul dupa el. Mai era prezenta o prietena din Brasov care era voluntar la evenimentul caritabil si s-au nimerit unul langa altul in poza.

Romanticu Robert Cadar la Brasov Blog Meet

Pentru Romanticu Robert Cadar

Zilele acestea am aflat de inca un eveniment caritabil la care participa, de data asta in calitate de beneficiar 🙁 Robert Cadar, omul mereu zambitor care sustine atatea cauze are acum nevoie de ajutor.

Sufera de o forma rara de cancer (2% din populatia lumii), s-a operat si urmeaza tratamentul si recuperarea. Scrie in continuare pe blog si ne-a povestit cum este noul vechiul Robert.

Il puteti sprijini financiar cu un sms de 10 euro pe platforma sprijina.ro sau cu o suma optionala prin card bancar. Eu am dat sms.

Mai mult, organizatorii Semimaratonului Brasov l-au adoptat pe Robert Cadar drept cauza sociala in 2017 si vor dubla suma in limita a 4500 lei.

Alerg pentru Robert Cadar

Pana acum am alergat cel mai mult 15 km la Corcova Trail Race si ma gandeam ca pasul urmator sa fie un semimaraton. Ei bine, cu aceasta ocazie m-am hotarat si am ales si semimaratonul.

Voi fi concurentul cu nr. 535 pe 1 Aprilie la Semimaraton Brasov Intersport 2017. Asa am ocazia sa-i ajut pe cei care-l ajuta pe Robert chiar la el acasa. Si bineinteles sa ma intalnesc din nou cu Romanticu Robert Cadar.

Spor insanatositor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.