Uite urgenta, nu-i urgenta! Asteptam urgent demisia!

Am fost si aseara la protest in Craiova. Dupa suciturile repetate ieri de Ciordache, am chiar mai multe motive sa la cer urgent demisia.

urgent demisia - protest Craiova 06 Februarie

Pai unde e mah urgenta? Acum Ciordache spune ca Ministerul Justitiei nu mai este interesat de un proiect de lege. Dar pana acum era atat de urgent incat trebuia data ordonanta noaptea ca hotii.

Eu ziceam ca s-a fasait urgenta chiar dinainte de ordonanta nocturna. Dar astia batman-batman.

 

Urgent demisia figurantilor din Guvern

Va dati seama ce figuranti avem pe post de guvernanti? Hai sa zici ca pe Ciordache atat il duce capul si a confundat mobila cu mobilul infractiunilor. Dar Grindeanu care ne-a spus de atatea ori ca nu renunta la ordonanta? Dar Dracnea care spune ca Guvernul n-are motiv sa-si dea demisia. Astia pe ce planeta traiesc?

Cine mai are incredere intr-un guvern nocturn, care se intruneste pe furis sa dea gratieri penalilor?

Poate ati zis ca n-a fost mare lucru graba cu care au trecut ministrii de comisiile parlamentare. Exact ca produsele pe banda de la supermarket. Urmatorul!

Poate ati considerat ca nu-i mare lucru ca in fruntea Parlamentului sunt persoane cu probleme penale. Iote ca nu-i asa. S-a vazut cat ii duce capul si care le sunt intentiile.

In ceea ce-l priveste pe primul manechin al Senatului, mesajul lui ar fi corect doar daca inlocuieste „cetatenii” cu „coruptii”. Nu. DNA, CSM, ANAF si alte institutii n-au treaba cu cetatenii, au treaba cu coruptii. Si nu, presedintele Senatului nu poate face astfel de afirmatii fara probe.

Vom vedea la referendum ce parere au cetatenii in legatura cu coruptii si penalii.

Am tot auzit de anticipate…

Nu vad cum ar putea fi acum alegeri anticipate si ma bucur ca si presedintele Romaniei spune la fel. PSD a castigat alegerile cu un program de guvernare, acum sa-l puna in aplicare.

Dar cu un Guvern de oameni competenti, nu cu ingineri la Justitie. La fel de acord sunt ca doar demisia lui Ciordache este prea putin. Puneti naiba un Guvern al Romaniei, nu presuri ale politicienilor corupti.

Eu tot sper ca in PSD sunt si oameni care se pricep sa guverneze cu capul lor. Chiar daca programul este doar in capul lui Dracnea, scoateti-i programul din cap, din scoarta in scoarta! Si oferiti romanilor bunastare si incredere! Asta asteapta lumea de la voi.

Altfel sa nu va mirati ca se va mai auzi din ce in ce mai tare „PSD ciuma rosie”.

Spor la minte!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.