Alerg pentru Spitalul Copiilor pe 1 Aprilie

Pacalim comoditatea pe 1 Aprilie cu o alergare caritabila in Parcul Romanescu? Sper ca pana atunci sa revina primavara, nu sa revenim noi la alergarile de iarna ­čÖé

Alerg pentru Spitalul Copiilor 1 Aprilie

De ce sa alergi pentru Spitalul Copiilor de 1 Aprilie

Daca n-ai mai fost pana acum la alergarile caritabile pentru Spitalul Copiilor, iti dau cateva motive.

In primul rand pentru starea de bine pe care ti-o da alergarea in parc. In al doilea rand pentru starea de bine pe care ti-o da faptul ca poti face un bine. Restul randurilor te las sa le descoperi dupa ce intri in randurile celor care alearga in scop caritabil.

Ce este Spitalul Copiilor

Spitalul Copiilor este o initiativa marca Asociatia 1 Leu prin care oricine poate contribui la constructia spitalului. Initiatorii s-au gandit ca oricine poate dona macar 1 leu. Modalitatea de mediatizare a evenimentului o constituie alergarile caritabile din prima Sambata a fiecarei luni.

Alerg pentru Spitalul Copiilor la Craiova

La Craiova am inceput alergarile caritabile pentru Spitalul Copiilor in Iunie 2015. Am alergat in Parcul Romanescu, apoi in timpul reabilitatii parcului in Gradina Botanica. Indiferent de loc, „conditiile” de participare au fost aceleasi. Nu este cros, nu este intrecere, este o alergare caritabila unde fiecare alearga/merge/doneaza cat vrea.

Daca ati mai alergat pentru Spitalul Copiilor si aveti prieteni care inca n-au aflat de eveniment, va invita sa-i invitati.

Alergarea incepe Sambata, 1 Aprilie, de la ora 10:00 in zona Ciobanasul din Parcul Romanescu. Si chiar daca pe 1 Aprilie voi fi la semimaratonul Brasov, prietenii din Craiova se vor ocupa de alergarea caritabila din Parcul Romanescu.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.