Poarta ne poarta noroc si Craiova invinge spectaculos

Nu stiu cati dintre voi ati fost in Sala Polivalenta in 2014, cand Craiova a intors meciul cu Braila. Cand poarta ne poarta noroc, ce mai conteaza ca scorul la pauza a fost Craiova 5 – Braila 13.

revenire dupa pauza

Amintiri frumoase cu Braila

Remontada se intampla pe vremea cand Madalina Zamfirescu si Aneta Pirvut jucau la Craiova alaturi de Ane Eidem. Si dupa pauza au dus echipa Craiovei spre o victorie spectaculoasa cu 22 – 16.

remontada cu Braila

Si publicul a fost atunci la inaltime, cu acest prilej cunoscand-o la Craiova pe Angela Ciuciulin.

Angela Ciuciulin la Craiova

De remarcat ca 3 jucatoare au fost prezente la victoriile spectaculoase din 2014 si 2017. Ana Maria Apipie Ticu, Carmen Selaru si Andreea Ianasi s-au bucurat la dublu 🙂

Si meciul din tur de la Braila a fost spectaculos, Craiova conducand in deplasare dar fiind egalata pe final.

Poarta ne poarta noroc cu Yuliya Dumanska

Ei bine, ieri Mada si Piticu au jucat pentru Braila iar meciul a avut alta infatisare. Singura asemanare a fost poarta care ne poarta noroc cu Yuliya Dumanska in zi de gratie.

poarta ne poarta noroc cu Yuliya Dymanska

In 2014 SCM Craiova a recuperat 8 goluri la pauza, a egalat si a invins. Acum am condus tot timpul si Yuliya a inchis poarta chiar din primele minute.

Singurele momente de incertitudine au fost atunci cand Braila s-a apropiat la 2 goluri.

echilibru pe tabela

Craiova a jucat bine si in momentele mai critice, Ana Maria Apipie reusind sa marcheze de 2 ori cand eram in inferioritate numerica. Iar Yuli a facut ce stie ea mai bine, ferecand poarta.

A propos de eliminari, a fost un meci placut, cu doar 3 eliminari in 60 de minute. Au marcat majoritatea jucatoarelor (Zamfir 8, Babeanu 5, Selaru 5, Nikolic 3, Apipie 2, Trifunovic 2, Landre 1, Zaremba 1). Cel mai mult m-am bucurat de golul marcat la revenire de Alice Ardean Elisei, chiar daca nu apare pe tabela 🙂 Am vazut cand a marcat golul dar am observat ca nu este si pe tabela de scor?!

Craiova 28 - Braila 17

Si daca marcatoarele s-au schimbat intre ele pe parcursul meciului, Yuliya Dumanska a stralucit constant tot timpul.

Poarta ne poarta noroc dar norocul si-l face Yuli cu paradele ei.

Forma de zile mari a Yuliyei s-a vazut in primul rand pe tabela la marcatoarele Brailei. Bianca Tiron si Gabi Perianu, gurile de foc ale oaspetelor au marcat doar de 2 ori fiecare. La fel ca Gabi Szucs, care joaca mai mult in aparare.

N-am certat-o pe Gabica pentru ca ne-a dat 2 goluri, doar m-am bucurat de revedere si am schimbat cateva cuvinte.

Gabriella Szucs

Madalina Zamfirescu ne-a marcat cele mai multe goluri, 3. Dar nici asta n-a fost motiv de suparare cu SuperMada!

Super Madalina Zamfirescu

Atmosfera superba in Sala Polivalenta Craiova

A fost un meci reusit din toate punctele de vedere. Arbitrajul a fost ok, am vazut goluri si parade spectaculoase iar spectatorii au fost la inaltime. Felicitari si galeriei brailene care si-a incurajat echipa pe tot parcursul meciului. La final si-au aplaudat jucatoarele, indiferent de scorul de pe tabela.

Felicitari SCM Craiova si spor in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.