De post, pe criza

Asa cum v-am mai spus, m-am hotarat sa mananc fara carne miercuri si vineri. Adica exact in zilele in care se tine post. Nu postesc cu adevarat, dar macar carne sa nu mai mananc.

salata orientala de post

Astazi fiind vineri, am zis sa scot in evidenta si cateva beneficii financiare ale „postului” de carne, in timpuri de criza.

Asadar, uite un meniu de „necarne”, sanatos si pentru organism si pentru buzunar.

Dimineata:

  • 2 oua fierte, paine, cam  1,2 Ron

Pranz:

  • Salata orientala (2 persoane), cam 5,6 Ron, adica 2,8 Ron persoana
  • 6 cartofi, 1 ceapa, masline, marar, sare, otet, ulei

Cina:

  • Icre de peste facute in casa, paine, fructe, cam 3,5 Ron.

Total 7,5 Ron. Adica o reducere cu 25% a unui meniu de 10 Ron. Si am facut socoteala pe toata ziua. Nu doar pentru un meniu de praz pe care-l ceri la catering. Cred ca si FMI-ul ar fi invidios pe un astfel de meniu pe post de criza 🙂 Sau de post, pe criza.

Radem, glumim, dar ideea este ca ca atunci cand mancam fara carne, mai si economism.

A propos, chiar daca sunt zile de dezlegare la peste, daca se nimeresc Miercuri sau Vineri, cand la mine e fara carne, nu apar in meniu.

Cum vreti voi si-apoi mancam!

2 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.