Ora Pamantului, 20:30 – 21:30 pe 25 Martie

Ora Pamantului este marcata la nivel global prin evenimente de constientizare asupra resurselor limitate si a naturii in general. 

Ora Pamantului la Craiova

Sunt multe zile internationale si evenimente fel de fel. Insa imi place sa marchez in fiecare an stingerea luminii in  intervalul 20:30 – 21:30.

Bineinteles ca poti sa stingi lumina si acasa, dar cel mai bine se simte Earth Hour in Piata Mihai Viteazul pe 25 Martie.

Daca ai si prieteni care vor sa te insoteasca, cu atat mai bine. Atmosfera este foarte frumoasa iar Ora Pamantului trece mai bine alaturi de prieteni.

Daca totusi ramai acasa, sigur ai la indemana cateva lumanari (parfumate sau nu). Va fi insa mai greu sa stai departe de televizor si alte atractii electrice 🙂

S-a nimerit sa avem odata Craiova Blog Meet exact de Ora Pamantului gazdele localului au colaborat si am stins lumina. A fost mult mai interesant si inedit sa socializam la lumina lumanarilor, ceea ce va doresc si voua 🙂

Earth Hour la Craiova Blog Meet

Cum este Ora Pamantului la Craiova

Am fost si-n anii trecuti si pot spune ca este un moment deosebit sa vezi centrul Craiovei fara lumina. Amatorii de fotografii n-ar trebui sa rateze acest moment. Daca nu ma credeti va las cu imagini de amator surprinse in 2015 sau 2016.

Ora Pamantului 2015

Absenta luminii electrice este compensata de lumanari, jocuri cu focul si alte surprize pe care le pregatesc organizatorii. Nu mai zic de muzica (cantata la chitara e si mai naturala), dansuri si discutii interesante.

Este un prilej potrivit pentru socializare. Mai iesi din casa, te mai intalnesti cu prietenii, mai faci o plimbare si mai schimbi aerul.

Revenind la semnificatia evenimentului Earth Hour, ar trebui sa ne schimbam atitudinea si sa avem grija de resursele planetei zilnic. O ora odata pe an este putin, dar macar este un bun inceput.

Voi ce faceti pe 25 Martie intre 20:30 si 21:30?

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.