Content Creators, prima conferinta din 2021

Pentru mine sezonul de conferinte incepea la Bucuresti cu SMS BIZ. Din pacate in 2020 a fost prima si singura conferinta la care am participat offline. Dupa aceea, in conditii de pandemie, au fost mai multe conferinte, insa online. In 2021 prima conferinta vine online tot pe filiera BIZ: Content Creators.Content Creators Conference

Content Creators Conference

Conferinta si-a propus sa scoata la lumina inca din prima luna a anului idei, realizari si provocari ale creatorilor de continut. N-au fost putine nici ideile, nici creatorii, asa ca am stat cu ochii in 4 si cu urechile ciulite 🙂

Daca n-ati urmarit conferinta, va fac pofta cu cateva idei auzite ieri.

Vlad Petreanu spune ca in prezent este mai usor ca niciodata sa publici continut. Insa este la fel de greu ca intotdeauna sa creezi continut de calitate, memorabil daca se poate. Continutul adaptat modului tau de a fi atinge cel mai bine sufletul audientei.

Pe Vlad il ascult in fiecare dimineata la Europa FM in rol de „edutainmer”, dar acum a vorbit mai mult in calitate de blogger si creator de continut.

Matei Dima ne pregateste surprize pentru 2021, dupa ce a profitat de pauza pandemica pentru a gandi proiecte pe termen lung.

BRO s-a implicat si in regia primului lungmetraj caritabil din Romania, scopul fiind ca incasarile sa ajute activitatile de la HOSPICE Casa Sperantei.

Nici in zona de podcast n-a stat linistit, veti auzi cat de curand despre asta, daca nu ati ascultat deja editia pilot.

In ceea ce priveste filmele, Team Building, cu multe tipologii de corporatisti, va fi unul dintre cele 4 filme avute in vedere in 2021.

A propos de filme, si cu BRO am apucat sa ne vedem anul trecut inainte de pandemie. Am fost in gasca blogosderica la lansarea filmului Miami Bici la Craiova.

poza cu Dl. Presedinte

Interesant? Stati sa vedeti ce urmeaza

Patricia Zegreanu, Porsche Romania, ne-a povestit despre curajul de a organiza un eveniment offline in Decembrie 2020.

Ziua Skoda, „Discutii intre 4 roti”, a adus pe scena mai multi influenceri, in masini. Va las doar teaserul, dar daca va place gasiti si primele episoade 🙂

De la Ana Morodan am retinut cateva idei interesante:

  • Fa ce esti!
  • Antreprenoriatul trebuie sa fie o parte din tine.
  • Cititi cat mai divers, pentru a va antrena creierul cu informatii diferite, intre care mai tarziu se vor faca conexiuni.
  • Vinde visuri, nu produse sau servicii. Pandemia ne-a saturat de rational si realism, avem nevoie si de povesti si de optimism.
  • In business simplificare, buna dispozitie si vanzare.
  • Sa credem si in zane, ca de apocalipsa ne-am saturat in 2020.

Ana Maria Bajan, Caroli Foods Group, ne-a vorbit despre cele 3 legi pentru a avea relatii eficiente si promovabile cu creatorii de continut. Va las cu o imagine, care face cat 1000 de cuvinte.

Caroli la Content Creators

A fost o prezentare interactiva, cu sondaje pe Menti si cu raspunsuri pe masura.

Sergiu Mircea ne-a vorbit despre echipa de Marketing si Comunicare pe care se bazeaza la Banca Transilvania.

V-a inspirat campania #CumparaDeLangaTine? Va place BT Talks, podcastul Banca Transilvania? Atunci sunt sigur ca va intereseaza cum le-au venit ideile si cum le-au implementat. Nu va spun mai multe, doar va fac pofta sa vedeti materialul de la final 🙂

Diana Cosmin, Fine Society, ne-a vorbit despre ecuatia jurnalist – blogger – influencer – creator de continut si despre importanta oamenilor si a comunitatii in aceasta ecuatie. Ne-a vorbit si despre branduri, dar si despre reguli.

Reguli pentru Fine Society

Cristina Stanciulescu ne-a vorbit despre o platforma terapeutica pentru ea, desi este vorba despre altii.

Alex Grecu a prezentat conferinta, iar Marta Usurelu i-a descusut pe invitatii prezenti pe scena sau pe Zoom.

Marta si Alex Grecu la Content Creators Conference

In loc de concluzie dupa Content Creators

Sper ca v-am dat cateva idei doar cat sa va fac curiosi ca sa urmariti conferinta.

A propos, am urmarit azi conferinta din nou si am retinut multe alte lucruri interesante fata de cele notate ieri.

Felicitari Marta Usurelu si echipa BIZ!

Spor creator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.