Weekend plin de sport si de victorii la Craiova

Atunci cand ziceam ca ne asteapta un weekend plin de sport nu ma gandeam ca va fi chiar asa de plin de victorii 🙂 Dar sa le luam pe rand.

SCM Craiova - Dunarea Braila 28 - 17

Sambata cu alergare si victorie la volei

Am inceput Sambata cu 11 km alergati in Parcul Romanescu si am continuat cu victoria clara la volei: Craiova 3 – Steaua 0.

Victorie SCM U Craiova

Acum sa nu ziceti ca noi din sala n-am avut nicio contributie. De-atata suflat cu vuvuzeaua, dupa ce-am stins lumina Stelei in Sala Polivalenta, mi-a iesit o astfel de poza la Earth Hour.

Earth Hour la Craiova

Dupa o astfel de Sambata, Duminica nu putea fi mai prejos

Duminica am dat o fuga la cros, la handbal si la biliard

V-am zis sa veniti la Crosul Primavarii, daca n-ati fost pierderea voastra sa fie. Am fotografiat eu din alergare, dar nu e aceeasi senzatie ca atunci cand esti acolo 🙂

Dupa ce-am alergat cei 6,8 km in 39 de minute, m-am bucurat de atmosfera. Mi-a placut mai ales Cursa Family.

Crosul Primaverii

Dupa o scurta pauza de pranz, am fost la Sala Polivalenta la meciul de handbal Craiova vs Braila.

Meci greu, intre 2 echipe din fruntea clasamentului. Ziceam ca va fi un meci special, cu tricolorele de la Braila, unele foste componente ale Craiovei. Madalina Zamfirescu, Aneta Pirvut si Bianca Tiron au jucat si la Craiova. Eliza Buceschi, Gabriela Perianu si Gabriella Szucs sunt inca 3 tricolore ale Brailei.

A avut si Craiova 3 tricolore, Cristina Zamfir, Alice Ardean Elisei si Yuliya Dumanska. Ei bine, Yuliya Dumanska a facut mai mult decat 3 tricolore brailene si a aparat ca-n povesti.

Si bucuria mea a fost tripla la final. In primul rand pentru ca am batut clar si al urcat pe locul 3.  In al doilea rand pentru ca m-am revazut cu Gabica Szucs.

Gabriella Szucs

M-am bucurat s-o vad sanatosa si-n forma si chiar daca Gabi nu marcheaza prea des, nu m-am suparat ca ne-a dat 2 goluri.

Si nu in ultimul rand pentru ca am reusit sa faca si o poza cu Mada Zamfirescu, dupa parerea mea una dintre cele mai bune si sufletiste handbaliste din Romania.

Madalina Zamfirescu

Sa mai zic ca este si olteanca?  Zic doar ca-i doresc bafta in campionatul Ungariei si spor la nationala.

Halbere si biliard se pun de sport?

O asemenea zi sportiva s-a incheiat la Craiova Blog Meet, in stil sportiv cu halbere si biliard. Eu recunosc ca ma pricep mai bine la halbere decat la biliard, dar m-am descurcat si cu bilele.

biliard

Nu mai stiu cand am mai bagat 3 bile consecutive, uite ca acum am reusit.

Las si o poza cu sportivii de la Blog Meet 🙂

Craiova Blog Meet

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.