Clean 9 FIT, vremea ta tocmai a venit

Nu stiu altii cum sunt dar pentru mine primavara este un anotimp greu 🙂 Asa ca a venit vremea pentru Clean 9 FIT.

Clean 9 FIT

Sa va explic cum vine treaba cu greutatea de primavara 🙂 Hai ca zilele de Paste sunt la fel pentru toata lumea. Insa eu mai am in familie nume de flori si de biruitori.  De balauri.

Asa ca maratonul culinar de primavara are mai multe borne decat la altii Paste, Florii si Sf. Gheorghe. Si macar daca s-ar termina aici.

In Aprilie mai sunt si zilele de nastere ale taurilor din familie. Eu si fata lu tata 🙂 Asa ca abia in Mai ma mai gandesc la o detoxifiere de primavara.

Ati ghicit, de azi incep Clean 9 FIT. V-am mai spus eu despre cura de detoxifiere cu Aloe Vera.

Acum va spun doar ca i-a venit timpul de primavara 🙂 Curatenia asta de primavara in organism implica atata o detoxifiere cat si regim alimentar, hidratare cu apa si… miscare.

Nu stiu de azi de ieri cat de grele sunt primaverile mele. Asa ca miscare am mai facut. Chiar 20 de kilometri la semimaratonul din Brasov pe 1 Aprilie. Nu va pacalesc, va las aici link-ul si imagini de la semimaraton 🙂

Asa, de primavara in Martie am alergat vreo 81 de km prin parc si 51 pe aparat. Inca o portie de 55 km afara si 50 pe aparat am bagat si-n Aprilie. Iar in Mai am deja alergati 21 de kilometri in parc. Cu toate astea cantarul se incapataneaza sa-mi arate cu 3 kilograme peste greutatea ideala.

Pai da, ca degeaba faci miscare daca nu combini cu detoxificare.

Clean 9 FIT – detoxifiere timp de 9 zile

Portia mea de detoxifiere inseamna 9 zile, dintre care primele 2 detoxifiere masiva. In aceste zile mananc doar din pachetul pe care l-ati vazut la inceput, ca sa fiu sigur ca nu aduc toxine din alimentatie.

Aloe Vera gel, hrana pentru cosmonauti, multa apa si cateva suplimente alimentare scrie pe mine 2 zile. Dar dupa cum vedeti sunt vesel si ok, nu e prima data cand fac detoxifierea.

Dupa primele 2 zile de detoxifiere urmeaza inca 7 zile in care alimentatia este supravegheata strict. In aceste zile, pe langa pachetul Clean 9 FIT mai adaug un meniu de 600 de kilocalorii pe care-l decid singur. Cat mai natural, fara prajeli sau chestii grele.

A propos, timp de 9 zile vor fi uitate micile placeri nevinovate: cafea, tutun, alcool sau bauturi carbo-gazoase.

Dieta alimentara se completeaza cu multa apa (asa se elimina mai usor toxinele) si cu miscare. Azi reiau alergarea pe aparat pe care am neglijat-o in Mai. Plus o plimbare in aer liber. Miscare inseamna mers pe jos 30 de minute, alergare usoara, mers cu bicicleta, gimnastica sau ce va vine voua mai la indemana.

Vi se pare greu?

V-am spus ca pe langa Aloe Vera Gel, de baza este hrana pentru cosmonauti 🙂 Este vorba de produsul Forever Lite Ultra, produs sub licenta NASA.

Nu stiu ce preferati voi, dar de data asta am ales Clean 9 de vanilie. Exista si posibilitatea sa va alegeti varianta cu ciocolata, daca sunteti fani cioco 🙂

Intregul program Clean 9 FIT este rezultatul multor ani de cercetari ale specialistilor in nutritie. Rezultatul detoxifierii, cel putin la mine, este reglarea metabolismului, scaderea in greutate si un tonus care ma tine cel putin jumatate de an.

Spor detoxifiator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.