Finala Cupei Romaniei la handbal: Craiova sau Bucuresti?

Dupa ce s-a calificat in Final 4 Cupa Romaniei, SCM Craiova a castigat azi prima semifinala cu CSM Bistrita. Scor final 37 – 26 si Craiova este in Finala Cupei Romaniei.

SCM Craiova in Finala Cupei Romaniei

Semifinala SCM Craiova – CSM Bistrita

Prima semifinala a fost echilibrata doar in primele minute. Apoi craiovencele s-au distantat si au pastrat diferenta de goluri. Le-a ajutat foarte mult si poarta, Yuliya Dumanska, Mirela Pasca si Florentina Stanciu scotand chiar si lovituri de la 7 m.

apara Yuliya Dumanska

La pauza a fost 19 – 11 pentru SCM Craiova apoi in repriza a doua diferenta a ajuns si la 10 puncte. Bogdan Burcea a rulat tot lotul avut la dispozitie iar in ultima parte a meciului si-a odihnit titularele.

bucurie pe banca de rezerve

De altfel, ultimul time-out a fost luat de Bogdan Burcea pentru a-si felicita elevele.

time-out SCM Craiova

Dar pana atunci, jocul s-a desfasurat cam asa… Cristina Zamfir a gaurit poarta adversarelor din toate pozitiile iar Laurisa Landre a inscris si a scos lovituri de la 7 m.

gol Laurisa Landre

Valentina Ardean Elisei a aratat aceeasi pofta de joc si a inscris cateva goluri spectaculoase din extrema.

Valentina Ardean Elisei

Nici titirezul Zeljika Nicolic nu s-a lasat mai prejos, perforand poarta Bistritei din cealalta extrema sau pe contraatac.

N-ai zice ca la 23 de goluri primite apararea si-a facut treaba, dar chiar asa a fost. Chiar daca Jelena Trifunovici a iesit dupa 3 eliminari, colegele au suplinit-o bine.

SCM Craiova in aparare

A fost bine, nu s-a accidentat nimeni, n-au fost probleme de arbitraj si SCM Craiova joaca Finala Cupei Romaniei. Indiferent de scorul de maine, calificarea in finala mare inseamna accesul in cupele europene.

Semifinala CSM Unirea Slobozia – CSM Bucuresti

A doua semifinala s-a jucat intre CSM Bucuresti, campioana Romaniei si Unirea Slobozia. Unirea va juca baraj pentru ramanerea in prima divizie dar a facut fata campionelor in primele 20 de minute. La pauza a fost 18 – 13 apoi campioanele s-au distantat, inscriind tot 37 de goluri, ca in prima semifinala.

Finala Cupei Romaniei – Sambata 20 Mai de la ora 17:00

Finala Cupei Romaniei este televizata pe Digi Sport 1 incepand de la ora 17:00.

Sper sa fie un meci frumos si spectaculos, mai ales ca va fi ultima ocazie sa vedem cateva jucatoare exceptionale. De la ambele echipe vor fi cateva plecari de marca, sper sa ne luam ramas bun printr-un meci memorabil.

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.