Smash Perrier la Roland Garros, senzatii de minge de tenis :)

Prin 2011 cand am fost in Paris am ajuns si pe partea cealalta a Turnului Eiffel, vis a vis de Trocadero. Este mult spatiu verde si loc de relaxare pentru parizieni si turisti. Ei bine, exact acolo s-au gandit cei de la Perrier, partener traditional Roland Garros, sa organizeze Smash Perrier.

Tiroliana Smash Perrier

700 de persoane se bucura de eveniment in ultima saptamana de Roland Garros, cate 100 in fiecare zi. Norocosii au fost trasi la sorti iar experienta a fost gratuita.

Smash Perrier la Roland Garros

Dar ce este Smash Perrier? Este o coborare pe tiroliana asimilata unui smash din tenis. Adica vii cu viteza de sus in jos, exact ca mingea de tenis la Roland Garros, in urma unui smash.

Am auzit despre nazdravanie azi la RFI, sus insemnand Tour Eiffel iar jos distanta de 800 de metri pana la final. Panorama este superba, senzatiile sunt povestite de participanti.

Panorama Smash Perrier

Mi se pare o idee de marketing remarcabila. In afara de cei 700 care se filmeaza cu camerele GoPro au fost zeci de mii de solicitanti de senzatii tari. Inscrierea online s-a incheiat si doar cei mai norocosi sau insistenti au reusit.

Smash Perrier

Ca sa va dati seama la ce nivel de mediatizare ajunge o astfel de idee, unul dintre participanti a trimis 4000 de mesaje pe Twitter.

Cam asa arata un Smash Perrier pe Youtube

N-arata rau nici pe Instagram sau Twitter.

Nu mai zic ca zona verde a fost o foarte buna ocazie pentru cei tolaniti in iarba ca sa surprinda coborarile pe tiroliana. Cel mai bine arata insa fericirea celor care au avut sansa sa se numere printre cei 700 de norocosi.

Ascultand materialul de la RFI am observat ca au fost persoane de toate varstele. O idee tinereasca a patruns si la varste mai mari, pana la urma tenisul fiind iubit de toate generatiile. Se pare ca la fel sta treaba si cu senzatiile tari 🙂

Cum vi se pare ideea? V-ar fi placut sa fiti unul dintre norocosi?

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.